Peldēsies naudā! Ezotērikas speciālisti nosaukuši 3 Zvaigžņu zīmes, kas jau pavasarī kļūs par ļoti bagātiem cilvēkiem

Foto – Pexels

Ezotēriķi ir nosaukuši Austrumu Zvaigžņu gada zīmes, kas drīz būs ļoti veiksmīgas un kļūst stāvus bagātas.

Pavasaris dažām zīmēm nesīs stabilitāti un karjeras izaugsmi. Tie, kam ir savs bizness, tie saņems labu peļņu par padarīto darbu. Bet par dažām zīmēm ezotērikas speciālisti ir droši – šie cilvēki kļūs patiešām apskaužami bagāti!

Jaunais ķīniešu Jaunā gada laiks dāvās dzīvē dažādas pārmaiņas un jaunu enerģiju. Un šajā laikā daži cilvēki diemžēl piedzīvos arī lielus naudas zaudējumus. Tomēr dažām zīmēm tieši otrādi – ļoti paveiksies.

Pūķa gadā dzimušie

Foto – Pexels

Galvenais šī gada dzīvnieks neatstās zem viņa aizbildniecības dzimušos cilvēkus. Pūķi gūs panākumus gan karjerā, gan naudas jautājumos – iespējams, ka tas būs kaut ka pavisam negaidīts, piemēram, kāds mantojums. Beidzot viņi varēs atļauties sev nopirkt to, ko patiešām sen jau vēlējās.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Lasi vēl: Martā tikai trīs zodiaka zīmes lidos uz laimes spārniem

Čūskas gadā dzimušie

Foto – Pexels

Gudrās un centīgās Čūskas tiks apbalvotas par savu centīgo darbu. Visums pamanīs tavus labos nodomus un piesaistīs naudu, izdevīgus projektus un dāvās jaunas, daudzsološas karjeras iespējas. Pavasaris būs īsts naudas labklājības periods un tas nebeigsies nemaz tik drīz!

Suņa gadā dzimušie

Foto – Pexels

Tev labi izdosies atrast kopīgu valodu ar saviem kolēģiem un sadarbības partneriem. Tevi novērtēs arī vadība. Pienācis laiks augt pa karjeras kāpnēm, plānot drosmīgus projektus un izpētīt jaunas iespējas, lai iegūtu vēl labākas perspektīvas. Un tas viss izdosies ar uzviju!

Pievienot komentāru