“Tas ir nenobrieduša vīrieša nemākulības paraugs!” – Magones un kavaliera Toļika sāga nebeidzas, atklājas aizvien jauni, neticami fakti

Foto – ekrānuzņēmums

Kā rādās, Magones un kavaliera Toļika sāga tik drīz nebeigsies – tā liecina jaunākā TV šova “Slavenības. Bez filtra” sērija. Tagad Toļiks Magonei atsūtījis jaunu balss ziņu, kas viņai šķiet vēl dīvaināka nekā viss iepriekš pieredzētais.

Atgādināsim, ka Toļiks izrādījās visai liels Minhauzens, kurš Magonei bija sastāstījis daudzas lietas, kas maigi sakot, neatbilda patiesībai. Tā, piemēram, viņš nemaz nestrādā Rīgā, Krasta ielas veikalā “Depo”. Tāpat arī, visticamāk, pārcēlis ar Magoni randiņu, bija mānījies, ka ir saslimis un guļ mājās slims.

Tagad Magone no Toļika saņēmusi jaunas ziņas, tāpēc viņai ir plāns doties atkal uz Rīgu, lai pieķertu viņu melos.

Foto – ekrānuzņēmums

“Šodien lielā diena – nogrābt Toļiku! Nu, lai atmaskotu Toļiku un viņa darbus. Principā ir tā, ka Toļiks simbolizē mūsdienu daudzu cilvēku iepazīšanās niķus un stiķus – kā tas ir, ka cilvēks stāsta kaut kādas pasakas un vienkārši tizli melo, un domā kaut kādas spēles – tas ir glupi! Tas ir nenobrieduša vīrieša nemākulības paraugs, kā atstāt sievieti…,” – Magone sūkstās.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 47%

0%

Viņa arī atzīst – saņēmusi no Toļika balss ziņu, kas viņai šķiet nu pavisam dīvaina. “Viņš man pastāstīja, ka viņam agri no rīta jādodas prom uz Vāciju, jo esot parādi… Es uzskatu, ka ļoti nesmuki pret mani rīkojās Toļiks un ka es neesmu pelnījusi tādu attieksmi. Un melot, ka viņš aizbrauc uz Vāciju… nu nekas jau nebūtu, ja cilvēks pasaka, kā ir un viss!” – saka Magone.

Lasi vēl: Suņi rej, karavāna iet tālāk! Dzejniecei un TV šovu zvaigznei Magonei Liedeskalns publisks paziņojums saviem nelabvēļiem un interneta komentētājiem

Balss ziņā patiešām dzirdams, ka Toļiks stāsta, ka viņam ir kaut kādas problēmas ar parādiem un kredītiem, tāpēc agri no rīta jādodas prom no Latvijas, tāpēc “mums nekas nesanāks, jo ir tie kredīti.”

Foto – ekrānuzņēmums

“Skaisti! Nu, piedod, piedod. Vai tad tas ir risinājums šādā reizē? Es savu skolu esmu izgājusi, šādā veidā jūs mani vairs nepiečakarēsiet – maskas krīt!” – kareivīgi noskaņota Magone.

Taču, kā izrādās, tas vēl nav viss – abas ar draudzeni Ilvu izveidojušas maldīgu profilu, kurā Toļiks “uzķeras” un, kā noskaidrojas, nekur no Latvijas prom nemaz nav aizbraucis un nekautrējas savai jaunajai “draudzenei” piedāvāt arī tikšanos. Magone ir nobriedusi doties uz Rīgu un Toļiku pieķert melos. Kā viss beigsies?

Pievienot komentāru