Par kādām iespējām runā ķeltu horoskops jaunajam 2024. gadam; Nākamajā gadā gaidāmi labvēlīgi mainīgie lielumi

Tuvojoties jaunajam 2024. gadam, cilvēki ķeltu horoskopā var atrast interesantu virzienu savai garīgajai izaugsmei un sevis izzināšanai.

Šajā unikālajā senajā sistēmā dzīvniekiem – patroniem ir svarīga loma, lai pareģotu, kas visus sagaida nākamajos 12 mēnešos.

Vāvere (no 24. decembra līdz 20. janvārim)

Nākamajā gadā gaidāmi labvēlīgi mainīgie lielumi. Savā dzīvē tu atradīsi novatora un radoša domātāja lomu. Iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem un mācīšanās no viņiem sniegs tev vērtīgas mācības un panākumus gan personīgajā, gan profesionālajā jomā.

Pūce (21. janvāris – 17. februāris)

Jūs gaida izaicinājumi, taču Jūs būsiet apveltīts ar spēku un gudrību, lai tos pārvarētu. Šogad tev nāksies pieņemt svarīgus lēmumus, un tava intuīcija būs uzticams padomdevējs.

Nebaidieties pieņemt izaicinājumus un tiecieties pēc garīgās un personīgās izaugsmes.

 

Zaķis (18. februāris – 17. marts)

Tavā dzīvē būs daudz pārmaiņu un eksperimentu. Esi atvērts jaunām iespējām un nebaidies kļūdīties, jo tās var sniegt tev vērtīgu pieredzi un gudrību. Tavs šarms un humora izjūta palīdzēs tev pārvarēt visas grūtības.

Trusis (18. marts – 14. aprīlis)

Tev vienmēr ir līdzsvars un harmonija, pat sarežģītās situācijās. Šogad jūs izmantosiet savu magnētismu un motivāciju, lai iedvesmotu apkārtējos. Elastīgums un ieklausīšanās savās vajadzībās būs svarīgi aspekti jūsu panākumos.

Lasi arī: Soc Tīklos parādījušās pavisam skumjas ziņas par slaveno dziedātāju Allu Pugačovu

 

Čūska (15. aprīlis – 12. maijs)

Tevi gaida izaicinājumi, kā pārvarēt šaubas un bailes. Šie šķēršļi var palīdzēt tev augt un pārveidoties. Izmanto savu radošo domāšanu, lai sasniegtu savus mērķus un radītu veiksmīgu nākotni.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment