Aunam mainīgi plāni, bet Zivīm lieliska diena; Dienas horoskops 28. oktobrim visām zodiaka zīmēm

2023. gada 28. oktobra diena solās būt negaidītu notikumu un patīkamu pārsteigumu pilna, tā prognozē pazīstamā astroloģe Irina Bogdan.

Šīs prognozes detalizēti pārbaudīja populārā ziņu portāla Abiem žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auna plāni šajā dienā mainīsies, tāpēc tas, kas bija plānots, var pārvērsties par kaut ko pavisam citu. Tev ieteicams to pieņemt ar pazemību un elastīgi reaģēt uz problēmām, kas rodas.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem šodien būtu jāapbruņojas ar pacietību un diplomātiju, jo visu uzreiz nesaņemsi. Dienas otrā puse sagādās patīkamus pārsteigumus, taču iespējami arī negaidīti pienākumi.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņiem būs jārīkojas kā padomdevējiem un palīgiem, vienlaikus noliekot malā savas lietas un intereses.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem jābūt modriem pret manipulatoriem un nav jābaidās atteikties no tā, uz ko viņus pamudina. Personīga attieksme pret lietām var radīt tikai vēl lielākas problēmas.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas šodien ir tendētas pieķerties kļūdu un āķīgu frāžu meklēšanai situācijās, kurās tādu patiesībā nav. Šis perfekcionisms var novest pie tā, ka plāni var izgāzties un lietas var paslīdēt garām. Daudz produktīvāk būs nomierināties un izrādīt lielāku pārliecību un neatlaidību. Nepatīkami pārsteigumi ir iespējami, taču tie nenodarīs jums ievērojamus zaudējumus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment