Indiešu zēns – ekstrasenss Abigja Ananda visus pārsteidzis ar jaunajām prognozēm. 2024. gads būs īpašs…

Vēl viens gads tuvojas noslēgumam. Slaveni astrologi un gaišreģi saskaņā ar zvaigznēm prognozē, kāds būs Pūķa gads.

Prognozes par 2024. gadu pasaulē ir ļoti līdzīgas dažādu gaišreģu vidū. Viņi visi saskata lielas pārmaiņas, kas pilnībā mainīs pasaules kārtību uz zemes.

Iepazīstināsim ar interesantu indiešu pareģotāja Anandas pareģojumu. Ananda tiek uzskatīts par vienu no jaunākajiem mūsdienu pareģotājiem. Taču viņa prognozes vienmēr ir precīzas, un tās var viegli pārbaudīt pēc notikumiem, kas pasaulē jau ir notikuši.

Piemēram, indiešu zēns brīdināja par jaunu vīrusu, kas paņems daudz dzīvību. Tagad mēs zinām, ka šis vīruss bija Covid-19.

Nākamā gada prognozes pasaulei

Ananda nākotni redz savos sapņos. Viņa prognozes pasaulei 2024. gadam dod cerību uz labestības un patiesības triumfu. Visi šie notikumi ir saistīti ar 2023. gadā notikušo planētu parādi. Pateicoties šai parādei, ir mainījies visu valstu un tautu ģeopolitiskais attīstības vektors.

Šāda parāde notiek reizi 400 gados, un mums paveicās kļūt par lielo pārmaiņu pasaulē dalībniekiem. Ananda pareģoja lielu Ukrainas uzvaru pār Krieviju.

Ukraina kļūs par civilizācijas centru. Visas civilizētās pasaules valstis vēlēsies sadarboties ar Ukrainu. Tās armija būs tik spēcīga un izglītota, ka ap to izveidosies jauna spēku alianse. Ukraina kļūs arī par valsti ar visattīstītāko ekonomiku un zinātnes attīstību.

Visus izcilos atklājumus veiks Ukrainas zinātnieki. Ukrainas teritorijā darbosies zinātniski inovāciju centri un universitātes. Turklāt Ukraina ļoti aktīvi palīdzēs Āzijas un Āfrikas valstīm.

Āfrikā līdz 2024. gada beigām iespējams smags bads. Un tikai Ukraina ar savām labības rezervēm var glābt Āfrikas valstis no izmiršanas. Āzijas valstis apdraudēs spēcīgas zemestrīces.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru