Indiešu zēns – ekstrasenss Abigja Ananda visus pārsteidzis ar jaunajām prognozēm. 2024. gads būs īpašs…

Ukraina sniegs šīm valstīm palīdzību un atbalstu. Līdz 2024. gada beigām Ukraina ne tikai uzvarēs karā ar Krieviju. Tā atgūs savas teritorijas, un vairāki Krievijas reģioni vēlēsies tai pievienoties. Tādējādi Ukraina praktiski atjaunos savas Kijevas Krievzemes perioda robežas.

Jauna cilvēces ēra

Ukrainas kultūras mantojums tiks augstu novērtēts visā pasaulē. Pateicoties Ukrainai, pasaulē atgriezīsies tādas vērtības kā ģimene, aizsardzība un atbalsts, iedrošinājums un vienotība. Ukraina ir parādījusi visai pasaulei, kas ir tautas vienotība, un citas tautas vēlēsies apvienot savas tautas tādā pašā veidā. Tikai ne ar kara palīdzību, bet ar kultūras apgaismības un miera palīdzību.

Lasi vēl: Pulksten 20:42 vakarā pēc Maskavas laika, ārsti pārtrauca reanimāciju! Izplatās ziņas, ka Putins ir pagalam!

Ananda redzēja, ka nākamās paaudzes vismaz 300 gadus dzīvos bez kariem un nesaskaņām. Iepriekšējo paaudžu vēsture parādīja cilvēkiem, cik vērtīga ir cilvēka dzīvība.

Gribās ticēt, ka indiešu zēna Anandas pravietojumi piepildīsies. Visa pasaule, katra tauta ir pelnījusi dzīvot mierā un harmonijā. Ikvienam uz planētas Zeme būs pietiekami daudz vietas, lai audzinātu nākamās paaudzes, audzētu ražu un atpūstos. Zaļā koka pūķa gads nes jaunas idejas un iespējas ikvienam.

 

Leave a Comment