Padoms par mīlas dzīvi 2018. gadā, balstoties uz jūsu Zodiaka zīmi

Lauva

  1. gadā jums nevajag gaidīt pilnību no visiem un visa, kas atrodas jums apkārt.

Neviens nav ideāls, tāpēc pārstājiet to gaidīt no citiem. Jums ir tieksme paaugstināt savus standartus un gaidas līdz neticamiem augstumiem attiecībā pret jūsu draugiem, ģimeni un mīlas partneriem, lai apmierinātu savas pārmērīgās prasības. Bet cilvēkiem ir sava dzīve, problēmas un intereses. Viņi nevar visu laiku liekties zem jums. Iemācieties būt līdzcietīgāki un saprotošāki.

Jaunava

  1. gadā jums nevajag novērsties uz svešām problēmām, bet laiks koncentrēties uz sevi.

Cilvēki nav projekti. Jūs nevarat tos glābt vai izlabot, jūs varat tos tikai mīlēt. Jums vajag pārstāt koncentrēties uz citiem cilvēkiem un to, kas notiek viņu dzīvē, un sākt veltīt lielāku uzmanību sev pašam. Jūs jūtaties izdedzis, tāpēc, ka nerūpējaties par sevi tā, kā vajadzētu. 2018. gadā ieturiet pauzi un palutiniet sevi ar atpūtu un pašizziņu.

Svari

  1. gadā jums vajag pārstāt sevi žēlot.

Beidziet sēdēt un žēloties – dariet kaut ko! Domājot par to, cik ļoti pasaule ir netaisna pret jums, jūs situāciju neizmainīsiet. Tas pagarinās problēmu un novilcinās tās atrisināšanu. Saprotiet, kas nenostrādāja, novāciet šķēršļus un padariet savu dzīvi labāku un laimīgāku.

Skorpions

  1. gadā jums ir jāstrādā pie savas greizsirdības.

Ja kāds ir veiksmīgāks par jums, tas nenozīmē, ka jūs neesat guvis panākumus. Divi cilvēki var būt vienādi pievilcīgi. Ja jūsu puisis ir pagājis maliņā, lai parunātos ar blakus sēdošo meiteni, tas nenozīmē, ka viņš jūs krāpj, tāpēc pārstājiet par to satraukties. Esiet pārliecinātāki par sevi, un iemācieties saskatīt labo citos cilvēkos.

Strēlnieks

  1. gadā jums ir jāstrādā pie savas pacietības.

Pacietība ir tikums. Spēja gaidīt un atlikt baudu ir vajadzīga daudzās mūsu dzīves sfērās, vai tā būtu veselība, darbs, mīlestība utt. Just vajadzību visu pamest tikai kaitē procesam, kā arī atņem jums tos skaistos brīžus, kurus jūs varētu piedzīvot. Gaidīšana jūs nenogalinās, Strēlniek. Lai dzīve iet savu gaitu, necentieties to paātrināt.

Mežāzis

  1. gadā iemācieties piedot.

Pasaule necenšas jūs nokaitināt, Mežāzi. Pārstājiet būt neapmierināts ar apkārtējiem un atvadīties no cilvēkiem netīšu kļūdu dēļ. Neviens nav ideāls. Iemācieties viņiem piedot, un jūs sajutīsiet harmoniju sevī, un arī jūsu attiecības uzlabosies. Dzīvot kļūs vieglāk, ja jūs katru reizi nesodīsiet cilvēkus par viņu kļūdām.

Ūdensvīrs

  1. gadā pārstājiet slēpt savas emocijas.

Cilvēkiem nav lemts lasīt svešas domas. Neviens nevar zināt, ko tieši jūs jūtat. Jūtu paturēšana pie sevis nevienam nepalīdzēs. Tieši otrādi, tas kaitē jums un jūsu attiecībām. Ļaujiet sev izteikt savas emocijas un kļūt ievainojamam, cik vien varat. No tā nemirst.

Zivis

  1. gadā jums vajag pārstāt analizēt katru sīkumu.

Jūs pārāk daudz visu pārdomājat. Nemeklējiet lietās vai notikumos kaut kādu slēptu jēgu, un nespriediet par to, kāpēc viss notika tā, un ne savādāk. Cilvēki un situācijas ir spontānas. Iemācieties atpazīt, kad jums patiešām ir jāveic dziļāka analīze, bet kad nepieciešams vienkārši atslēgt smadzenes.

avots

Pievienot komentāru