Padoms par mīlas dzīvi 2018. gadā, balstoties uz jūsu Zodiaka zīmi

Auns

  1. gadā jums vajag piebremzēt un pārstāt bēgt no problēmām.

Tā vietā, lai pieņemtu sāpes, jūs izliekaties, it kā nekas nebūtu noticis. Jūs pastāvīgi sev novēršat domas un neļaujiet atpūsties, baidoties palikt vienatnē pats ar savām domām. Jūs baidāties pieņemt tukšumu. 2018. gadā ir pienācis laiks pretoties pašiznīcinošajiem ieradumiem un mainīt savu dzīvi. Ir pienācis laiks pārstāt slīcināt savas bēdas vīnā, pseidoattiecībās un darba jūrā. Pieņemiet bailes un vērojiet, kā jūsu dzīve pārvēršas.

Vērsis

  1. gadā jums vajag iemācīties kļūdīties.

Tāpēc, ka jūs neciešat kļūdīties, bet dažreiz tā notiek. Un ne tāpēc, ka jūs esat neveiksminieks, bet tāpēc, ka jūs esat cilvēks. Un tas ir normāli. 2018. gadā izdariet sev pakalpojumu un atzīstiet, ka esat pieļāvuši kļūdu. Iemācieties sadzirdēt savu partneri vai draugu, kad jūs strīdaties, un skatīties uz lietām no viņu skatpunkta, un nevis tikai no sava. Sākumā jums būs ļoti neērti, bet tas ir vienīgais veids, kā atbrīvoties no dīkstāves un uzlabot attiecības.

Dvīņi

  1. gadā jums ir jāpārstāj būt pretrunīgiem.

Pieturieties pie plānotā, pārtrauciet ignorēt cilvēkus un mācieties aktīvi sekot saviem mērķiem. Viens no lielākajiem trūkumiem ir jūsu nespēja būt secīgiem. Un, lai arī tā noteikti ir vājība, jūs esat spējīgs tikt ar to galā. Iemācieties izbaudīt rutīnu, strādāt pie viena konkrēta uzdevuma un vienoties par satikšanos ar cilvēku, kurš jums patīk, nepārdzīvojot, ka kāds izrādīsies “labāks” par viņu.

Vēzis

  1. gadā jums vajag atbrīvoties no uzticības problēmas, un sākt atklāties cilvēkiem.

Jums ir grūti ar uzticību bailēs par iespējamām sāpēm. Mēs visi baidāmies ciest no tiem, kurus mīlam. Uzticība ir iedragājama, un šis fakts nav maināms. Jums vienkārši tas ir jāpieņem, un pēc tam “jāielec” attiecībās un jānotic partnerim pat, ja tas nozīmē risku, ka viņš jūs ievainos. Pat, ja tas notiek, jūs varēsiet atgūties un atkal sākt uzticēties. Jūs esat stiprāks, nekā domājat. Pārstājiet baidīties no intimitātes.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru