Omītes slepēna recepte : Sagrieztie braunija cepumi

Šis deserts ir patiešām izcils garšu apvienojums, kas apvieno labākās brauniju un cepumu īpašības.

Nosaukums “brukis” ir pilnīgi pamatots, jo tas ir kā apvienojums no šiem diviem gardumiem. Šī recepte piedāvā unikālu tekstūru un garšas kombināciju, kas ir patiesi atkarību izraisoša.

Recepte sastāv no divām dažādām mīklām: viena ir šokolādes mīkla ar kakao pulveri, bet otra ir vaniļas mīkla ar šokolādes skaidiņām.

Šo mīklu sajaukšana rada neticamu garšas dziļumu un bagātību. Lai iegūtu šo desertu, abas mīklas tiek kārtotas veidnē divās kārtās un ceptas līdz zeltaini brūnas. Kad kūka ir izcepta, tā tiek pārgriezta, radot divu slāņu cepumus, kas izskatās un garšo lieliski.

Vaniļas daļai es izmantoju miksu, kas sastāv no rūgtenās un piena šokolādes skaidiņām. Šis šokolādes kombinācijas ir līdzsvarots, piedāvājot gan saldumu, gan nedaudz rūgtuma, kas piešķir papildus garšu un tekstūru.

Tomēr, ja vēlaties, varat izmantot tikai viena veida šokolādi, piemēram, tikai piena šokolādi vai tikai tumšo šokolādi, atkarībā no savām vēlmēm.

Šis deserts ir ideāli piemērots, ja vēlaties pārsteigt viesus ar kaut ko patiešām īpašu vai vienkārši baudīt kādu izcili garšīgu našķi pie kafijas vai tējas. Tā bagātīgā garša un unikālā tekstūra padara šo desertu par īstu gardumu, no kura ir grūti atrauties. Ja meklējat recepti, kas apvieno braunija un cepuma priekšrocības, šis “brukis” deserts noteikti ir tas, ko meklējat.

Šokolādes mīkla sviests 200 grami cukurs 250 grami olas 2 gab. sāpes 160 grami kakao pulveris 60 grami sāls 1/2 tējk. cepamais pulveris 1 tējk. Šokolādes skaidu mīkla sviests 200 grami cukurs 250 grami olas 2 gab. šķipsniņa vanilīna sāpes 250 grami cepamais pulveris 1 tējk. sāls 1/2 tējk. tumšā šokolāde 60 grami piena šokolāde 60 grami.

Šokolādes mīklas gatavošana. Sakuļ sviestu ar cukuru. Maisījums nebūs gluds – tas ir normāli.

Turpinot kult, pa vienai pievieno olas. Pievienojiet miltus, kas izsijāti ar kakao, sāli un cepamo pulveri, un mīciet mīklu.

Ielieciet to ar pergamentu izklātā pannā un izlīdziniet.

Otrās mīklas gatavošana. Tādā pašā veidā saputo sviestu un cukuru. Turpinot kult, pa vienai pievieno olas. Pievieno ar sāli un cepamo pulveri izsijātus miltus un samīca mīklu.

Pievienojiet smalki sagrieztu šokolādi (vai šokolādes pilienus) un samaisiet.

Liek līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep līdz sausai, apmēram 30-35 minūtes. Gatavo kūku pārliek uz restēm un atdzesē. Sagriež porcijās.

Lai labi garšo

Leave a Comment