Notiks brīnums: kam zvaigznes gatavo greznāko dāvanu 14. februārī

Valentīna diena tuvojas. Tie, kuri vēl nav satikuši dvēseles radinieku, cer, ka 14. februārī notiks brīnums. Kam liktenis šai dienai gatavo īstu maģiju, izklāsta Abiem, pamatojoties uz zvaigžņu ekspertes Jeļenas Sobolevas prognozēm.

Laiks mīlestībai un romantikai

Pacilātā Venera, kas atbild par mīlestību un attiecībām, savienosies romantiskākajā un sapņainākajā Zivju zīmē ar savu augstāko oktāvu – Neptūnu. Šāda lieliska saikne, protams, mūs visus vedīs romantiskā noskaņojumā. Mēs kļūsim maigāki, saprotošāki un jūtīgāki, prognozē Jeļena Soboleva.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes ar īpaši lieliskām prognozēm nedēļai no 2023. gada 6. februāra līdz 12. februārim

 

Dāvanas no Baltā Mēness – Selēna

Turklāt Selēna atradīsies arī blakus šim brīnišķīgajam Venēras un Neptūna savienojumam. Šis ir vissvarīgākais fiktīvais punkts, kas noteikti tiek ņemts vērā jebkurā prognozē. Selēna, ko sauc arī par Balto Mēnesi, nes spilgtu sākumu, harmoniju un īstu žēlastību, atzīmēja Soboleva.

Kuri būs tie laimīgie, kuriem Valentīndiena sagādās daudz maģiskākus pārsteigumus nekā visiem pārējiem?

Uz zvaigžņu dāvanām droši var paļauties cilvēki, kas dzimuši no 11. līdz 16. martam, no 12. līdz 17. jūlijam, no 12. līdz 17. novembrim. Visums viņus iesaiņos neticamā patiesas savstarpējas mīlestības atmosfērā. Lieliska iespēja satikt mīlestību, saņemt lolotu Valentīnu vai dzirdēt svarīgākos vārdus būs arī tiem, kuri dzimuši no 11. līdz 16. maijam un no 11. līdz 16. janvārim.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes ar īpaši lieliskām prognozēm nedēļai no 2023. gada 6. februāra līdz 12. februārim

“Ja jūsu dzimšanas diena neiekrīt norādītajā datumā, nekautrējieties. Pilnīgi visiem Valentīndienā Visums dāvinās ko ļoti svarīgu un patīkamu. Tāpēc nebaidieties atzīties savās jūtās. Mīli un esi mīlēts”, –

rezumēja Jeļena Soboleva.

COMMENTS

Pievienot komentāru