Aunam nebūs viegli, Svarus gaida pārsteigumi; dienas horoskops 2023. gada 8. februārim visām zodiaka zīmēm

Trešdiena, 2023. gada 8. februāris, būs lieliska diena, no kuras jāgaida pozitīvas norises, kā arī patīkami pārsteigumi no tuviniekiem, prognozē zvaigžņu eksperti.

Viņi iesaka šajā laikā aptvert sevi ar tiem cilvēkiem, kuriem jūs pilnībā uzticaties. Abiem žurnālisti noskaidroja, kāda šī diena būs katrai zodiaka zīmei.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Aunam šajā dienā nebūs viegli. Daudz naudas prasīs kaut kādu neparedzētu situāciju. Draugi var tevi noskaņot, iespējami arī konflikti ar radiem un tuviem cilvēkiem.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Vērsis atradīs spēku un enerģiju, lai izpildītu visus šīs dienas plānus. Sāc rītu pareizi un pozitīvi – un visa diena paies ar iedvesmu un skaistumu.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņi socializēsies un daudz mijiedarbosies ar kolēģiem un draugiem. Ārpusstundu laikā rūpējies par sevi un dari tikai to, kas sagādā prieku un iedvesmu.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēži šajā dienā var droši slēgt darījumus. Esiet īpaši uzmanīgs, strādājot ar priekšniekiem. Nebaidieties iesniegt savu projektu. Personīgajā dzīvē neatliec problemātisko jautājumu risināšanu uz vēlāku laiku.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvas šajā dienā kļūs par īstiem motivētājiem citiem. Jūsu piemēram sekos kolēģi, draugi, radi un tuvi cilvēki. Daudzus jūs piesaista, un jūs varēsiet piesaistīt interesantas personības savā dzīvē.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavas šajā dienā vēlēsies romantiskas tikšanās un sajūtas. Tomēr jums vajadzētu veltīt sevi darbam, un jūs varat atpūsties un satikt savu mīļoto vakarā.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svarus gaidīs patīkami pārsteigumi no radiem un draugiem. Runājiet vairāk laipnu vārdu ar tiem, kas jums patiešām ir svarīgi. Jūtieties brīvi pateikties un izteikt savu mīlestību un cieņu.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioniem šī diena būs mierīga. Jūsu ceļā nebūs nekādu šķēršļu. Brīvo laiku veltiet sevis pilnveidošanai un izglītošanai.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Grūta diena Strēlniekiem. Pašā karstumā…. Izrādiet atturību un nekritizējiet visus pēc kārtas – tādā veidā jūs varat neatgriezeniski  atsvešināt cilvēku, kuru mīlat.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāži šajā dienā būs ļoti asi. Tas var izraisīt strīdus un konfliktus gan darbā, gan mājās.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīram šajā dienā vajadzētu pārliecinoši un drosmīgi pieņemt kardinālus lēmumus. Nebaidieties pamest savu komforta zonu, lai sāktu ko jaunu un aizraujošu.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Šī ir lieliska diena, lai pārdomātu savu tagadni un nākotni. Mēģiniet pareizi noteikt prioritātes un izstrādāt rīcības plānu tuvākajai nākotnei.

Pievienot komentāru