Nervozitāte pazudīs vienā mirklī: 3 veidi, kā mazināt stresu darbā

Amerikāņu psiholoģe Anna Geibla pastāstīja, kā samazināt stresu darbā. Ja izmantosiet šos trīs padomus, jūs varēsiet atbrīvoties no nervozitātes vienā mirklī.

Pirmkārt, jums ir jāformulē sava darba jēga. Kvalitatīva atbilde uz jautājumu “Kāpēc es to daru?” dos spēku un enerģiju izdzīvot dažādas situācijas.

“Padomājiet par to, kādu labumu jūs sniedzat cilvēkiem, kā jūsu darbība ietekmē tos, kas strādā jums līdzās, un tos, kas galu galā ir galaprodukta vai pakalpojuma patērētāji,” saka Geibla

Psiholoģe arī iesaka padarīt savu darba vietu pēc iespējas ērtāku un estētiski pievilcīgāku. Sakārtot telpu tā, lai tajā būtu patīkami atrasties. Nekārtība, neērti izkārtoti darbam nepieciešamie instrumenti, lūžņi – tas viss pievērš uzmanību un izraisa aizkaitinājumu.

Lasi vēl: Kā noteikt, ka noteikta matu krāsa nav jums piemērota?

Visbeidzot, psiholoģe mudina iepriekš sagatavoties tikšanās reizēm ar klientiem, partneriem, kolēģiem, darbiniekiem un priekšniecību. Mentāli nostādiet sevi tā cilvēka vietā, ar kuru jums būs jāsazinās. Padomājiet par to, kas viņu varētu interesēt, kādas varētu būt viņa vai viņas cerības un kādas ir jūsu vienošanās robežas. Jo labāk pārdomāsiet nākotnes jautājumus un atbildes, jo mazāka ir iespēja, ka jūs piedzīvosiet pārsteigumus.

Leave a Comment