Kā noteikt, ka noteikta matu krāsa nav jums piemērota?

Matu krāsa ietekmē ne tikai mūsu izskatu, bet arī to, kā mūs uztver citi. Turklāt pareizi izvēlēta matu krāsa var ievērojami atjaunināt seju, savukārt nepareizi izvēlēta krāsa var sejai piešķirt 10 gadus.

Diemžēl ne vienmēr imidža maiņa ir veiksmīga. Pēc dažām pazīmēm var noteikt, ka matu krāsa jums nepavisam neder.

Kam jāatsakās no blonda toņa

Pirmkārt, meitenēm vai sievietēm ar gaišu ādu. Meitenes ar gaišām uzacīm un skropstām kombinācijā ar gaišu matu toni kopumā “zaudē”, un seja kļūs pārmērīgi bāla. Šādā gadījumā nepieciešams veikt spilgtāku grimu vai vispār atteikties no blondās krāsas.

Bālas ādas īpašniecēm nevajadzētu izmantot pelnu blondo toni, bet meitenēm ar dzeltenīgu ādu krāsot matus zeltainā krāsā. Jebkurā gadījumā jācenšas izvēlēties toni krāsošanai, kas būs tumšāks vai gaišāks par ādas toni. Kopumā tīrs blonds tonis nav piemērots daudziem cilvēkiem, labāk ir padomāt par kviešu un medus toņiem.

Lasi vēl: Iesmērējiet automašīnas logus ar zobu pastu: tikai pieredzējuši autovadītāji zina, kam tas ir paredzēts

Kam labāk nekrāsot matus melnā krāsā

Meitenēm ar teju baltu ādu labāk atteikties no melnas matu krāsu. Porcelāna āda no tā kļūs vēl bālāka, un sejas izteiksme izskatīsies sāpīga. Uz šādas sejas būs redzami visi asinsvadi. Turklāt šāda kombinācija padara izskatu vecāku.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment