Iesmērējiet automašīnas logus ar zobu pastu: tikai pieredzējuši autovadītāji zina, kam tas ir paredzēts

Zobu pasta ir izrādījies efektīvs līdzeklis pret logu aizsvīšanu.

Aukstajā sezonā daudziem pieredzējušiem autovadītājiem automašīnā vienmēr ir zobu pasta. Šajā gadījumā higiēnas līdzeklis netiek izmantots tam paredzētajam mērķim, bet gan lai atrisinātu visai izplatītu problēmu, ar ko nākas saskarties visiem auto īpašniekiem.

Sākoties ziemai, automašīnas ekspluatācija daudziem autovadītājiem kļūst par īstām galvassāpēm. Un runa nav pat par to, ka automašīna ir jāsagatavo aukstajam gadalaikam. Uz sniegotiem ceļiem principā kļūst bīstami. Situāciju apgrūtina apledojuma apstākļi un pastāvīgi aizsvīduši logi, caur kuriem neko nevar redzēt.

Lasi vēl: Ko izmantot kotlešu panēšanai: pieredzējuši šefpavāri nosauca 3 negaidītas iespējas

Parasti logu aizsvīšanas problēmu var atrisināt, nomainot salona filtru un pareizi izmantojot klimata sistēmu. Tomēr tas ne vienmēr palīdz. Tad pieredzējušiem automobiļu īpašniekiem palīdz parasta zobu pasta.

Vienkārši jāizspiež nedaudz pastas uz sausas drāniņas un rūpīgi apļveida kustībām jānoslauka stikls no iekšpuses. Rezultāts ir pārsteidzošs – logi nesvīst, un skats ir daudz labāks, pateicoties perfektai tīrībai.

Svarīgi ir arī sekot līdzi logu stāvoklim no ārpuses. Pirms aukstā laika iestāšanās ir vērts nomainīt to pašu tīrītāju gumijas lentes pret blīvākām, kas labāk notīra ledu. Ir arī speciāli aerosoli, kas novērš ledus garozas veidošanos.

Leave a Comment