Nemetiet vairs ārā kafijas biezumus! 17 ģeniālas idejas, kur kafijas biezumus var lietot atkārtoti

Vai jūs zināt, ka kafijas biezumi patiesībā var noderēt arī pēc to izlietošanas? Šodien mēs jums mazliet vairāk pastāstīsim par to, kur un kā iespējams izmantot kafijas biezumus.

Izmantojiet kafijas biezumus, lai palīdzētu savam sunim atbrīvoties no blusām. Nomazgājiet savu suni un pēcāk ieberziet to ar kafijas biezumiem. Tad noskalojiet suni vēlreiz. Kafija sunim uzturā var būt pat toksiska, tādēļ noteikti sekojiet līdzi tam, lai jūsu suns neēstu kafijas biezumus.

Atbrīvojieties no maisiņiem un tumšajiem lokiem zem acīm. Kafijas biezumi lieliski var atbrīvot jūs no tumšajiem lokiem zem acīm. Lai panāktu pēc iespējas labāku rezultātu, sajauciet kopā kokosriekstu eļļu ar kafijas biezumiem, uzklājiet šo masu uz ādas zem acīm un ļaujiet tai 20 minūtes iedarboties. Labāku rezultātu iegūšanai, šo procedūru atkārtojiet divas reize nedēļā.

Paātrina matu augšanu. Kafijas biezumi var veicināt matu augšanu, noņemot vielas, kas uzkrājušās galvas ādā. Ar kafijas biezumiem nepieciešams masēt galvas ādu brīdī, kad dodaties dušā.

Izmantojiet to kā garšvielu. Kafijas biezumus var pievienot klāt gaļai un dārzeņiem, kas gatavoti uz grila.

Nokrāsojiet vecus koka krēslus. Sajauciet vienu ēdamkaroti kafijas biezumu ar balto etiķi un uzklājiet šo maisījumu uz krēsliem. Ļaujiet masai 24 stundas iedarboties. Pēc tam izmantojiet šo masu koka mēbeļu tīrīšanai. Ļaujiet visam kārtīgi nožūt un pēcāk procedūru atkārtojiet vēl vienu reizi – tā tiks iegūts daudz tumšāks koka tonis. Noteikti notīriet no virsmas visu lieko.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru