Nemetiet vairs ārā kafijas biezumus! 17 ģeniālas idejas, kur kafijas biezumus var lietot atkārtoti

Samaziniet celulītu. Kafijas biezumi ir ārkārtīgi veselīgs produkts cīņā ar celulītu. Masējiet ar kafijas biezumu un ūdens maisījumu problēmzonas, lai veicinātu to asins cirkulāciju un barības vielu nokļūšanu tajās.

Izmantojiet kā dabīgu abrazīvu. Lai attīrītu katlus un pannas, vienkārši ņemiet kafijas biezumus, paberzējiet virsmu un ar mīkstu lupatiņu notīriet visu pēcāk nost.

Izmantojiet kafijas biezumus burkānu audzēšanā. Kafijas biezumi sniegs jūsu augsnei nepieciešamās barības vielas, kas palīdzēs jums daudz veiksmīgāk izaudzēt burkānus. Izrādās, ka kafijas biezumi var palīdzēt atbrīvoties no dažādiem sakņu kaitēkļiem.

Izmantojiet kafijas biezumus kamīna tīrīšanai. Tāpat kafijas biezumus veiksmīgi izmanto kamīna tīrīšanai. Pirms jūs grasāties tīrīt kamīnu, ieberiet tajā mitrus kafijas biezumus.

Noņem atmirušo ādu. Kafijas biezumi lieliski var kalpot kā ādas kopšanas līdzeklis, veiksmīgi atbrīvojot jūs no atmirušas ādas.

Dabīgais gaisa atsvaidzinātājs. Ieberiet kafijas biezumus nelielā trauciņā un pēcāk šo trauciņu ielieciet ledusskapī. Tas lieliski kalpos kā gaisa atsvaidzinātājs jūsu ledusskapī.

Paštaisītas sveces. Izmantojiet kafijas biezumus sveču pagatavošanā!

Gatavojiet gaļu. Mitros kafijas biezumos ir skābes, kas var lieliski kalpot gaļas ēdienu pagatavošanā.

Izmantojiet kafijas biezumus kompostā. Kafijas biezumi spēj papildināt dārzam paredzēto kompostu ar mikroelementiem. Papildu fosfors, slāpeklis un kālijs var palīdzēt jūsu augiem pārvērst saules gaismu enerģijā, kā arī saglabāt tiem nepieciešamo mitrumu.

Izmantojiet kafijas biezumus kā līdzekli cīņā ar kaitēkļiem. Kafijas biezumi kalpo kā lielisks kaitēkļu atbaidītājs jūsu dārzā, īpaši pasargājot to no gliemežiem. Izberiet kafijas biezumus savā dārzā, lai pasargātu to no neaicinātajiem kaitēkļiem.

Izmantojiet kā mēslojumu. Jūs varat droši pievienot kafijas biezumus augsnei. Tie paaugstinās augsnes organisko vielu daudzumu, uzlabos aerāciju un ūdens aizturi.

avots

Leave a Comment