5 jautras un interesantas spēles draudzīgā kompānijā, kas neļaus garlaikoties

Ziemas vakaros mēs esam spiesti vairāk laika pavadīt telpās: mēs vai nu ejam ciemos, vari arī aicinām ciemos pie sevis. Bet mājās īpaši neizvērtīsies, un arī sarunas pie galda var ātri apnikt. Mēs piedāvājam alternatīvu laika pavadīšanu. Ir pārbaudīts: pat visjautrākā kompānija kļūs jautrāka, ja uzspēlēs kādu no šīm spēlēm!

  1. Ir kontakts!

Vadītājs iedomājas vārdu, bet skaļi nosauc pirmo vārda burtu. Piemēram, “draudzene” – pirmais burts ir “d”. Katram no spēles dalīniekiem ir jāizdomā vārds, kas sākas uz burta “d”, un jācenšas to paskaidrot citiem, nenosaucot pašu vārdu. Ja kāds nojauš, ko tieši šis spēlētājs ir iedomājies, ir jāizsaucas: “Ir kontakts!” Pēc tam abi cilvēki kopā skaita “pieci-četri-trīs-divi-viens” un paziņo savus vārda variantus. Ja tie ir vienādi, tad spēles vadītājs atklāj nākamo burtu – mūsu gadījumā “r”. Tagad spēlētājiem ir jāizdomā vārdi uz “dr”.

Vadītājs var iejaukties spēlē un mēģināt vārdu atminēt, kamēr divi dalībnieki skaita no pieci līdz viens. Ja viņam tas izdodas – tad nākamais vārds netiek atklāts, un spēle turpinās tālāk.

  1. Krokodils- mums zināms kā – Mēmais šovs

Vadītājs iedomājas vārdu vienam no spēlētājiem, kam ar mīmikas un kustību palīdzību vārds ir jāparāda. Noteikumi aizliedz radīt skaņas vai zīmēt. Pārējie dalībnieki min, bet tas, kuram tas ir izdevies – rāda jaunu vārdu. Krokodils ir ļoti jautra un skaļa spēle, ir interesanti pavērot, kā kāds mēģina parādīt, piemēram, frēzētāju.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru