Nelabvēlīga programma: kādas lietas nomāc prieku, atgrūž naudu un traucē piesaistīt mīlestību

Mums apkārt ir daudz objektu, kas atņem mums pozitīvismu un atgrūž finansiālus panākumus un mīlestību. Ir pienācis laiks ar tiem iepazīties, lai turpmāk varētu apņemt sevi tikai ar pareizajām lietām, kas sniedz prieku un veiksmi.

Nokaltuši ziedi

Nekad neuzglabājiet mājās novītušos ziedus. Viņi ne tikai atbaida veiksmi, bet arī atņem cilvēkiem veselību. Centieties tos pēc iespējas ātrāk izmest. Ja jūs vērtējat ziedus. Kas jums tika dota, savāciet ziedlapiņas un ielieciet tās burkā vai maisiņā, bet nekādā gadījumā neatstājiet tās redzamā vietā, lai neradītu problēmas.

Mēģiniet arī atbrīvoties no slimiem augiem, kas dzīvo jūsu mājās podos. Tie arī ievērojami pasliktina enerģijas plūsmu jūsu mājās, kas var izraisīt sliktu garastāvokli, samazinātu produktivitāti, veselības zudumu un nesaskaņas ģimenē.

Netīrs galdauts

Ja uz galda nav galdauta, tas ir jānomazgā, taču drupatas uz galda nesagādās pārāk daudz problēmu, bet netīrs galdauts, it īpaši, ja tas ir balts. Bioenerģijas jomas speciālisti uzskata, ka netīrs galdauts visvairāk ietekmē dzīves finanšu sfēru. Māja ar netīru galdautu apies finansiālos panākumus.

Lietas, kas atgādina kaut ko sliktu

Tās var būt nepatīkamu cilvēku fotogrāfijas vai jūsu bijušā nozīmīgā cilvēka fotogrāfijas, vietu fotogrāfijas, kas saistītas ar sliktām atmiņām. Tie var būt arī parastie priekšmeti – daži apģērba gabali, suvenīri utt. Ja, apskatot lietu, uzreiz atceries kaut ko sliktu un nepatīkamu, tad labāk no tādas lietas atbrīvoties – kādam atdot, pārdot vai vienkārši izmest.

Aptumšoti spoguļi

Vecie, laika aptumšoti spoguļi ir jāizmet, ne mirkli nedomājot. Vajadzētu arī izmest spoguļus ar čipsiem, pat mazus. Ja tikko pamanāms gabals nolūst, tas tik un tā izjauc enerģijas līdzsvaru. Spogulis vairs nedarbojas pareizi. Tas pats attiecas uz stiklu. Ja ir plaisas vai skaidas, labāk tās nomainīt.

Salauzti trauki

Ja jūsu iecienītākajai krūzei nolūst rokturis, tas ir jāizmet. Nekrāj atkritumus. Pat ja viņš tev ir ļoti dārgs. Saskaņā ar bioenerģijas likumiem saplīsuši trauki piesaista negatīvas strāvas. Cilvēkiem, kas dzīvo mājā ar saplīsušiem traukiem, būs grūtāk palikt laimīgiem.

Salauzti, aizkavējušies vai steidzīgi pulksteņi

Ja pulkstenis steidzas, cilvēks ar to steidzas. Visi cilvēki šādā mājā sāk pieņemt pārsteidzīgus lēmumus un biežāk kļūdās ar aprēķiniem un secinājumiem. Ja pulksteņi ir lēni, tad cilvēki visur nespēs tikt līdzi. Viņi biežāk kavējas, un produktivitāte ir ievērojami samazināta. Ja tie ir bieži un vispār nedarbojas pareizi, tas var negatīvi ietekmēt cilvēka veselību.

Nesapārotas lietas

Tas jo īpaši attiecas uz zeķēm. Ja jums ir zeķes bez pāra, labāk tās izmest, jo tās piesaista problēmas. Ja ir lietas. Kuru funkcionalitāte nemaz necieš no pāra trūkuma, tad tās var atstāt. Piemēram, jums iedeva tējkannas un krūzīšu komplektu, bet viena no krūzēm saplīsa. Pārējo nav jēgas izmest, jo tie ir neatkarīgi priekšmeti.

Saplēstas un nevalkājamas lietas

Ja priekšmets ir tik vecs, ka sāp uz to skatīties, neglabājiet to savās mājās tikai tāpēc, ka tas jums ir vērtīgs, jo atgādina kaut ko labu. Vecas, saplēstas un nevalkājamas drēbes jāievieto atkritumu tvertnē. Tie atbaida veiksmi un padara cilvēku mazāk pievilcīgu citu acīs.

Lasi vēl: Kā noteikt, vai kāposti ir nogatavojušies un tos var novākt. Un uzglabāšanas noteikumi no lauksaimnieka: tas bez problēmām stāvēs līdz nākamajai ražai

Gleznas ar nepatīkamiem attēliem

Daudziem patīk radoši darboties, piekarinot pie sienām pasaules gala, kaut kādas kataklizmas, dēmonu un tā tālāk attēlus. Šādi attēli atbaida veiksmi un piesaista mājā daudz negatīvas enerģijas. Mēģiniet piekārt pie sienām kaut ko skaistu un laipnu.

Bojātas preces un elektroierīces

Piemēram, ja jums ir veca un biedējoša slota, tā jūsu mājā ienesīs naudas problēmas. Nestrādājošas elektroierīces ir ļoti spēcīgi magnēti negatīvai enerģijai.

Nepatīkamu cilvēku dāvinātas lietas

Ja jums kaut ko uzdāvināja kāds ne īpaši patīkams cilvēks, tad šī lieta jums var kļūt enerģētiski negatīva. Viņa nozags tavus spēkus. Iespējams, ka šāds objekts pat var būt apzināti saplānots, lai nozagtu enerģiju. Esi uzmanīgs, ko citi cilvēki tev dod.

Atcerieties arī, ka mājai vienmēr jābūt tīrai. Lai tā enerģija būtu radoša, eksperti iesaka to tīrīt biežāk, kā arī ievērot vienkāršus Fen Šui noteikumus, kā pārvērst savu māju par laimes un harmonijas vietu. Neaizmirstiet, ka pareizā vide rada pareizo noskaņojumu.

Leave a Comment