Nedēļa no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: gaidāmie izaicinājumi un zvaigžņu ekspertu padomi

Vasaras pēdējā pilnā nedēļa noritēs negatīvu planetāro aspektu ietekmē, kas var radīt zināmas grūtības visām zvaigžņu zīmēm.

Zvaigžņu eksperti prognozē gan nepatīkamas, gan pozitīvas pārmaiņas dažādās dzīves sfērās. Kas tieši – stāsta portāla Abiem žurnālisti.

Retrogrādais Merkurs: finansiālas un komunikācijas grūtības


Retrogrādais Merkurs 23. martā ietekmēs vispārējo atmosfēru ne tikai šonedēļ, bet arī turpmākajās nedēļās. Negatīvi var tikt ietekmētas finansiālās situācijas un starppersonu komunikācija. Kā spēcīgākās dienas šajā nedēļā izceļas 22. un 27. augusts.

 

Prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam katrai zvaigžņu zīmei

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem jācenšas panākt harmoniju attiecībās ar ģimeni, kolēģiem un draugiem. Ambīcijas un plāni jāglabā noslēpumā. Šis ir labs laiks personīgajai attīstībai.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Teļiem ir svarīgi atcerēties, ka pat grūtības var novest pie panākumiem, ja saglabā optimismu. Šis periods var būt izaicinošs, taču ir svarīgi meklēt veidus, kā atrisināt problēmas un virzīties pretī gaismai.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).
Šī ir nedēļa, kad Dvīņiem vajadzētu pievērst uzmanību sev un savai rīcībai, lai mainītu savu dzīvi kopumā. Tā vietā, lai neveiksmju un problēmu cēloņus meklētu ārējos apstākļos, viņiem vajadzētu pievērsties savai rīcībai, vārdiem un darbiem. Ja viņi tam nepievērsīs uzmanību, viņi var zaudēt garīgo skaidrību. Šajā laikā ir svarīgi saglabāt mieru un līdzsvaru.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Leave a Comment