Nedēļa no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: gaidāmie izaicinājumi un zvaigžņu ekspertu padomi

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēži saskarsies ar patīkamām un ne tik patīkamām pārmaiņām. Svarīgi ir nevis gaidīt brīnumus, bet aktīvi piedalīties savā dzīvē, pieņemot lēmumus un kontrolējot savu likteni.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām vajadzētu sākt labot savus trūkumus un vājās vietas. Nākamais periods var būt sarežģīts, taču tas ir aktīvas rīcības un virzības uz priekšu laiks.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām nāksies saskarties ar atmiņām, kuras tās vēlētos aizmirst. Tuvi cilvēki palīdzēs ar to tikt galā. Viņi arī izvērtēs savu lēmumu sekas un iegūs iespēju labot savas kļūdas.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem vajadzētu iemācīties risināt konfliktus, izmantojot pārrunas un respektējot citu cilvēku viedokli. Tuvākā nākotne ir piemērota intelektuālam darbam un diplomātiskai pieejai.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Skorpioniem jārisina finansiālās grūtības un jāpievērš uzmanība veselībai. Šis nav labākais laiks attiecību atjaunošanai vai jauna darba meklēšanai.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem var rasties grūtības saskarsmē ar citiem cilvēkiem. Lai izvairītos no problēmām, labāk izvairīties no iesaistīšanās strīdos un tā vietā klusi interesēties par citu cilvēku viedokļiem un iemesliem, kas tos veido. Tas palīdzēs ieviest skaidrību attiecībās. Svarīgi ir izvairīties no rupjības un nediplomātiskuma, jo iespējamie konflikti var kļūt ilgstoši un postoši.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāžiem uz saviem mērķiem jāvirzās pakāpeniski un ar pārliecību. Ir svarīgi saglabāt ticību sev un nesteigties.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem nāksies spert mazus soļus, neraugoties uz vispārējo negatīvo atmosfēru. Pašpaļāvība un ticība sev palīdzēs viņiem gūt panākumus.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šobrīd ir svarīga disciplīna. Tev ir jāceļas laikus, jābūt pēc iespējas lēnākam un jāstrādā pēc iespējas vairāk. Šajā gadījumā viņi var rēķināties ar patīkamu pārsteigumu parādīšanos.

Ņemot vērā pašreizējo planētu situāciju, visas zvaigžņu zīmes šonedēļ saskaras ar dažādiem izaicinājumiem un iespējām. Ir svarīgi pieņemt pārmaiņas kā izaugsmes un attīstības iespēju, kā arī sekot ekspertu padomiem, lai veiksmīgāk stātos pretī nepatikšanām.

Leave a Comment