Naudas Mēness kalendārs 2024. gada septembrim: centieties iegūt pasīvu ienākumu avotu, kas ļaus jums iegūt stabilitāti!

Zvaigžņu padomi naudai, palīdzēs pareizi virzīt enerģiju un spēkus septembrī.

Mēness savu zīmi maina ik pēc dažām dienām, tāpēc jāseko līdzi naudas mēness kalendāram, lai jau laikus zinātu, kāds būs nakts gaismekļa noskaņojums rudens sākumā.

Neatkarīgi no perioda mēģiniet biežāk izmantot talismanus, lai piesaistītu naudu. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka pasīvs pozitīvas monetārās enerģijas avots palīdzēs izvairīties no finansiālām problēmām pat visgrūtākajās dienās.

1. septembris : Rudens pirmajā dienā valdīs dilstošs Mēness Lauvas zīmē. Es nevarēju iedomāties sliktāku dienu darbam un mājas darbiem. Šī diena būs slikta arī iepirkšanās iespējām. Mēģiniet ietaupīt naudu.

2., 3., 4. septembris : dilstošs Mēness Jaunavas zīmē – darba un finansiālās aktivitātes laiks. 2. ir laba diena, bet 3. septembris ir Jauna mēness diena, kurā labāk būt uzmanīgiem. 4. septembrī, pirmajā Mēness augšanas dienā, varēs būt aktīvs, jo Mēnesim vēl nebūs laika uzkrāt spēkus pretoties zemes enerģijai. 4. datumā vari uzsākt jaunas lietas un būt maksimāli aktīvam jebkurā jomā.

5., 6. septembris : divas dienas uz augoša Mēness Svaru zīmē – divas ļoti labvēlīgas dienas jaunu lietu iegūšanai. Jūs varat tērēt naudu savam mīļotajam: nopirkt dāvanu vai noorganizēt neparastu randiņu, vai iegādāties kaut ko mājoklim.

7., 8., 9. septembris : Mēness augšana Skorpionā gandrīz vienmēr ir slikta finanšu sektoram. Šo trīs dienu laikā daudziem zudīs vēlme strādāt un pareizi veikt savus ikdienas pienākumus. Tas neapšaubāmi ietekmēs jūsu finansiālo labklājību.

10., 11. septembris : šajās dienās valdīs Strēlnieks. Tas nozīmē, ka varat tērēt naudu izklaidei. Šādās dienās jums nav jāsēž mājās un jāatceras pagātne. Finansiālie un darba panākumi sekos pozitīvām un dinamiskām personībām.

12., 13. septembris : ceturtdiena un piektdiena notiks Mežāža un augošā Mēness aizgādībā. Šīs ir lieliskas dienas monotonam darbam un iepirkšanās tiešsaistē. Šajās dienās naudu nevienam labāk neaizdot.

Lasi vēl: Suns rej bezgalīgi: kā atrisināt lielu problēmu tikai četros soļos

14., 15., 16. septembris : aktīvais Mēness Ūdensvīrā palīdzēs palielināt ienākumus visiem, kas ieņem augstus amatus un kuriem ir daudz pakļautu cilvēku. Kamēr pie stūres ir Gaisa stihija, labāk nevienam savu vājumu neizrādīt.

17., 18. septembris : 17. datums ir pēdējā mēness augšanas diena. Tas pāries Zivju ietekmē. Šī ir finansiāli ļoti nelabvēlīga, maciņam postoša diena. Galvenais ir nezaudēt drosmi un nedzīvot pagātnē. Ūdens stihija aizliedz mainīt darbu un arī apgrūtina pielāgošanos jauniem apstākļiem. 18. – Pilnmēness tajā pašā zīmē. Šī būs haosa un negaidītu izdevumu diena.

19., 20. septembris : Mēness dilšanas pirmās dienas Aunā ir laiks, kad kaut kas nemitīgi novērsīs jūs no darba un finanšu lietām. Šajās dienās neplānojiet nekādas svarīgas tikšanās vai aktīvu darbu. Labāk arī nesēdēt dīkā. Rūpējieties par saviem pienākumiem. Enerģijas būs vairāk nekā pietiekami.

21., 22. septembris : Dilstošais Mēness Vērsī ir labs laiks iepirkšanās veikšanai. Zvaigžņu eksperti neiesaka pirkt kaut ko, kas nav nepieciešams. Šīs ir ideālas dienas tiem, kas strādā no mājām.

23., 24. septembris : Mēness novecošana Dvīņu ietekmē ir enerģētiskas disonanses laiks. Nauda nonāks viltīgu cilvēku rokās, bet tad Visums visu atgriezīs savās vietās. Nevajag krāpties, lai gūtu peļņu.

25., 26. septembris : dilstošais Mēness Vēzī ir laiks sarunām un darījumu slēgšanai. Ja vēlējāties nodot savas idejas saviem priekšniekiem vai biznesa partneriem, dariet to 25. vai 26. datumā.

27., 28., 29. septembris : šo trīs dienu laikā riski un piedzīvojumi var negatīvi ietekmēt tavu maku. Vājinātais un novecojošais Mēness Lauvā ir periods, kas parasti nav piemērots tēla maiņai un apģērbu, automašīnas, dzīvokļu un rotaslietu iegādei.

30. septembris : Septembris beidzas ar Mēnesi Jaunavā. Šī diena ir lieliski piemērota mācībām, jaunu zināšanu un pieredzes iegūšanai finanšu sektorā. Jums būs jāpievērš lielāka uzmanība detaļām.

Merkurs vairs nav retrograds, kas mūsu finansiālajai veiksmei nāks par labu, tāpēc, ja neskatās katru dienu atsevišķi, septembrim vajadzētu būt ļoti veiksmīgam laikam.

Leave a Comment