Mežāzis nedomā par atpūtu, bet Strēlniekam “spīd” izklaides; Pāvela Globas dienas horoskops 19. septembrim

Neskatoties uz to, ka otrdiena, 2023. gada 19. septembris, ir darba diena, tā sniegs daudz iespēju dažādām zodiaka zīmēm, pārliecināts slavenais astrologs Pāvels Globa.

Cilvēki būs pilni iedvesmas un interesantu ideju, kuras nekavējoties vajadzētu sākt realizēt. Šajā laikā ir iespējams arī kaut kur doties un morāli restartēties. Ko šajā dienā vajadzētu darīt dažādām zodiaka zīmēm, noskaidroja ftimes.ru žurnālisti.

 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem nāksies cīnīties par savām pozīcijām un par savu komfortu. Tava neatlaidība un izturība būs palīgi mērķu sasniegšanā un tālākajā virzībā. Tāpēc uzstājiet uz savu un neatkāpieties.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērsis šajā dienā vēlēsies visu uzreiz, taču naudas visām vēlmēm nepietiks. Tāpēc ieplāno, protams, jautru izklaidi, bet centies to darīt ne tik dārgi. Galu galā, tu vari atpūsties un izklaidēties, un ekonomiski?

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Šajā laikā Dvīņu priekšā pavērsies daudz iespēju. Personīgās attiecības palīdzēs tev realizēt drosmīgākos uzdevumus. Tieši mīļotais cilvēks būs tas, kurš iedvesmos tevi rīkoties un veikt krasas pārmaiņas savā dzīvē.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžus apciemos lieliskas idejas, kuras būtu nekavējoties jārealizē. Tāpēc nevilcinies, lai neizdegtu vai lai kāds cits kaut ko nedarītu tavā vietā. Centies visas savas gudrās idejas pierakstīt uz papīra, lai neko neaizmirstu vai nepalaistu garām.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas šajā dienā, no vienas puses, vēlēsies paveikt kaut ko ļoti svarīgu un pareizu, bet, no otras puses, vienkārši atpūsties un nodarboties ar lietām. Nosaki prioritātes tam, ko vēlies paveikt, un, ja vari, atpūties. Ja lietas ir steidzamas, tad atliksiet savu atvaļinājumu uz vēlāku laiku.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment