Mežāzis nedomā par atpūtu, bet Strēlniekam “spīd” izklaides; Pāvela Globas dienas horoskops 19. septembrim

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunava izvirzīsi ļoti ambiciozus, taču absolūti reālus mērķus. Pateicoties emocionālajam pacēlumam, tev izdosies īstenot visus savus mērķus. Tu sasniegsi augstumus, par kādiem nekad neesi sapņojis, un līdz vakaram būsi lepns par sevi.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem nebūs nekādas iespējas atpūsties. Tev būs jāstrādā, jāstrādā un atkal jāstrādā. Tomēr tev jāsaprot, ka tavs darbs šajā dienā nesīs lieliskus rezultātus, tāpēc vari strādāt vienreiz brīvajā dienā. Tas būs tā vērts.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem šajā dienā nav nekur steigties. Veltiet brīvdienu lasīšanai, patīkamai mūzikai vai filmām vai vienkārši pārdomām par eksistences jēgu. Visbeidzot, kārtīgi izgulieties un vienkārši neko nedariet – arī to ir labi darīt reizi pa reizei.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem šajā dienā var un vajag kaut kur aizbraukt, nomainīt vidi. Lielisks variants ir ceļojums uz kādu siltu zemi, ja tev ir tāda iespēja. Iespējams, kopā ar kādu vai arī vienatnē – visur var atrast patīkamu kompāniju. Jūs gaida neaizmirstami pozitīvi piedzīvojumi.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāži, kā vienmēr, nedomā par atpūtu. Tev šajā dienā ir daudz plānu un uzdevumu, sarežģītu jautājumu un svarīgu projektu. Iespējamas interesantas un svarīgas tikšanās ar cilvēkiem, kuriem tavā dzīvē būs liela nozīme.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīri šajā dienā nodarbināsies ar sapņiem un atmiņām. Iespējams, ka nostalģija tevi piemeklēs vietās, kur esi dzimis un uzaudzis, ģimenes un draugu lokā. Šīs sajūtas jūs atdzīvinās un iedvesmos jauniem sasniegumiem.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Nedēļas nogali Zivis pavadīs ģimenes un draugu lokā. Ģimene sniegs tev enerģijas lādiņu jaunajai darba nedēļai. Jūs varat socializēties, strādāt vai atpūsties, palikt mājās vai kaut kur doties, bet galvenais ir darīt visu kopā.

Leave a Comment