Attiecību eksperte norādīja uz 2 noteikumiem, kas uz visiem laikiem mainīs jūsu personīgo dzīvi

Personīgajā dzīvē ir tikai divi noteikumi, kas patiešām darbojas. Tie ir piemēroti gan vīriešiem, gan sievietēm. Un tie, kas tos nezina, ir nolemti tērēt laiku un nervus uz nepiemērotiem cilvēkiem.

ASV attiecīb eksperte un konsultante Lorena Loghila saviem klientiem dod 2 noteikumus, kas var izmainīt viņu dzīvi!

Pirmais noteikums. Attiecībās jābūt viegli

Attiecībām vajadzētu būt vienkāršam jau no paša sākuma. No pirmās minūtes. Cilvēks, ar kuru uzreiz jūtaties kā ar vecu paziņu, jums der labāk nekā tas, kuram tev jāsaka par savām jūtām septiņus gadus. Puisis, ar kuru piecpadsmit minūtes esi gatava palikt viena tirdzniecības centra tualetē, ir labāks nekā tas, kuram septiņus gadus esi rakstījusi neatbildētas vēstules.

Meitene, kas uzreiz izrāda interesi par tevi, ir labāka par nepieejamu skaistuli, kuru vajadzētu aizvest uz Bahamu salām. Vienkārši ir labi. Sarežģīti ir slikti. Tā ir aksioma. Tev tā nav jāpierāda. Attiecībās tev nekas nav jāpierāda uz sava rēķina.

Lasi vēl: Iemesli, kāpēc katru rītu vajadzētu dzert kurkuma ūdeni

Jums nav uz nevienu jāpiespiežas, jāpielāgojas nevienam vai jācenšas kādu vajāt. To izdarījis vienreiz, tu to darīsi katru dienu, un atbildē ieraudzīsi tikai kaprīzu neapmierinātu seju. Ja uzreiz nesanāca, neradās dzirkst – nevelciet kaķi aiz astes. Tātad – ne tavs cilvēks. Sarežģītas attiecības ir piemērotas tikai tiem, kam ir garlaicīgi un kam ir daudz brīvā laika. Visas pārējās ciešanas tikai sabojā nervus.

Lai uzzinātu otru zelta noteikumu, ej uz nākamo lapu!

Leave a Comment