Mežāzim finansiālas grūtības, bet Dvīņi saskarsies ar aizvainojumu; Dienas horoskops 7. decembrim visām zodiaka zīmēm

Irinas Bogdan prognoze ceturtdien, 2023. gada 7. decembrim, vēsta par labvēlīgu dienu lielākajai daļai zodiaka zīmju pārstāvju. Ekspertes detalizētu horoskopu visām zodiaka zīmēm sniedza portāla Abiem žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auni šodien saskaras ar sarežģītām situācijām un šķēršļiem. Tomēr viņi spēs pārvarēt visas grūtības, iznākot no cīņas kā uzvarētāji, par ko būs īpaši priecīgi un priecāsies par sasniegtajiem rezultātiem.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērši šodien var būt nedaudz nobijušies. Iespējams, uztraukums liks viņiem spert pārsteidzīgu soli. Tomēr plāns galu galā neizdosies, un tas novedīs tikai pie pozitīva iznākuma.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).
Dvīņi var saskarties ar aizvainojumu vai neizpratni no tuvinieku puses. Ir svarīgi nevienu nevainot, ņemot vērā, ka šajā laikā cilvēkus virza īpaši apstākļi. Dvīņu labestība un dāsnums atbruņos ikvienu.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Kopumā šī būs laba diena Vēžiem. Viņiem var nākties saskarties ar konkurentiem, taču ar atbalstu, kas dod viņiem priekšrocības un iespēju izkļūt no cīņas uzvarētājiem.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām šodien priekšā ir laba diena. Izbaudi darba procesu, socializējies un priecājies par savas darbības rezultātiem. Tu noteikti sasniegsi savus mērķus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru