Mežāzim finansiālas grūtības, bet Dvīņi saskarsies ar aizvainojumu; Dienas horoskops 7. decembrim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavas vīrieši šodien var rēķināties ar labu veiksmi. Pat nelabvēļi nespēs tev traucēt. Tu jutīsies daudz pārliecinātāks.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šodien izdosies strīdēties ar jebkuru un pārsteidzoši iznākt no strīda uzvarētājiem. Tu arī sastapsies aci pret aci ar kādu senu problēmu. Tev var nākties kaut ko darīt pret savu gribu.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Skorpioniem šī diena nesīs daudz jautājumu, bet maz atbilžu. Zvaigznes tev iesaka vairs nešaubīties un pieturēties pie sākotnējiem plāniem.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Šī ir laba diena Strēlniekiem. Tev dubultā paveiksies, un, lai gan tu novērtēsi palīdzību un atbalstu, neaizmirsti izrādīt pateicību.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāžiem vajadzētu sagatavoties finansiālām grūtībām, taču pareiza rīcība palīdzēs ar tām veiksmīgi tikt galā. Šīs īslaicīgās grūtības var pārvarēt ar uzticamu draugu atbalstu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīrus šajā dienā gaida jaunas atziņas un īsti pārsteigumi. Pastāvēs vēlme veikt steidzamas pārmaiņas, un tev ir laiks rīkoties.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivis var sagaidīt labu dienu, jūtoties neaizstājamas un mīlētas. Pastāv liela iespēja labot attiecības ar tiem, kas tev rūp.

Leave a Comment