Meitene veica 100 pietupienus 2 nedēļu garumā, lai padarītu dibenu apjomīgāku

Mēs vienmēr cenšamies uzturēt sevi formā. Bet bieži vien veicam bezjēdzīgus vingrinājumus, kuri nesniedz vēlamo rezultātu. Fitnesa instruktore no San Francisko Džīna Florio nolēma pārbaudīt uz sevi, kā pietupieni bez sasprindzināšanas ietekmē dibena muskuļus.

Lai to izdarītu, viņa četrpadsmit dienas pēc kārtas pa 100 reizēm vienā piegājienā veica tikai šo vienu vingrojumu. Pirmajā dienā meitene, kura ir diezgan labā fiziskā formā, šo vingrojumu veica ar grūtībām. Jau pēc piecdesmitās pietupšanās reizes viņas kājas burtiski dega. Viņas elpa kļuva tik bieža, it kā viņa būtu noskrējusi ne vienu vien kilometru. Sviedri lija aumaļām. Bet viņa saņēmās un izpildīja visas nepieciešamās reizes.

Nākamajās dienās, lai gan ar grūtībām, bet Florio veica 100 pietupšanās reizes. Pietupienu progress mainījās no dienas dienā. Ap desmito dienu meitene pamanīja, ka veic savus 100 pietupienus, pat nenosvīstot.

Bet skatoties pēc fotogrāfijām efektu iegūt neizdevās. Ne dibena forma, ne apjoms nemainījās. Neliels mierinājums var būt tikai izveidojusies noturība. Džīna tagad nogurst ievērojami mazāk, ja veic garus pārgājienus vai skrien.

Secinājums: ja vēlaties iegūt skaistu un tvirtu dibenu – nevajag veikt milzīgu daudzumu atkārtojumu. Labāk nodarbojieties ar sasprindzināšanu.

avots

Pievienot komentāru