Mehdi Ebrahimi Vafa sniedzis astroloģisko prognozi 2023. gada augusta otrajai pusei visām zodiaka zīmēm.

2023. gada augusta otrā puse solās būt aizraujošs laiks astroloģiskajā arēnā. Planētas debesīs dejos pārmaiņu un iespēju ritmā, sniedzot katrai zodiaka zīmei unikālus mirkļus izaugsmei, attīstībai un izaicinājumu pārvarēšanai.

Populārais astrologs un gaišreģis Mehdi Ebrahimi Vafa stāsta, ko šajā periodā sagaidīt zodiaka apļa pārstāvjiem.

Astroloģiskā prognoze 2023. gada augusta otrajai pusei visām zodiaka zīmēm

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Augusta otrajā pusē zvaigznes iesaka Aunam pievērst uzmanību mājas lietām un tuvām attiecībām. Tu vari rast iedvesmu pārkārtot savu telpu vai padziļināt saikni ar mīļajiem. Esi atvērts jaunām iespējām un raugies uz ikdienišķām lietām no radošas perspektīvas.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)
Šis ir laiks, kad Vēršiem jāpaplašina savs redzesloks, ziņo FTimes.co.uk žurnālisti. Iespējams, tu sāksi pētīt kādu jaunu jomu vai plānot ceļojumu. Zināšanu meklēšana un iegremdēšanās studijās sniegs tev gandarījumu un jaunas perspektīvas.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Šajā periodā uzlabosies tavi finansiālie aspekti. Šis ir labs laiks, lai ieguldītu un pārvaldītu savus resursus. Neaizmirsti parūpēties arī par savu iekšējo pasauli – meditācija un relaksācija palīdzēs tev noturēties virs ūdens.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzis, tu piedzīvosi iekšējas pārmaiņas. Iespējams, pārskatīsi savus mērķus un vēlmes. Centies būt atvērts izaugsmei, pat ja tas prasa atstāt savu komforta zonu, iesaka Mehdi Ebrahimi Vafa.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Šis ir laiks, lai ieskatītos sevī un pārdomātu savas attiecības. Attiecības ar partneriem un nozīmīgiem cilvēkiem varētu būt šī perioda uzmanības centrā. Esi godīgs pret sevi un citiem, lai stiprinātu saites.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Tev nāksies saskarties ar izaicinājumiem darbā vai veselības jomā. Koncentrējies uz efektīvu organizāciju un prioritāšu noteikšanu. Rūpējies par sevi un nebaidies lūgt atbalstu, kad tas nepieciešams.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Augusta otrā puse būs piepildīta ar radošumu un pašizpausmes iespējām. Šis ir laiks, kad ļaut izpausties savai individualitātei. Atpūtas aktivitātes un hobiji tev sagādās prieku.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Skorpioniem būs aktuāla ģimenes un mājas joma. Iespējams, tu sāksi kādu mājas projektu vai padziļināsi attiecības ar tuviniekiem. Esi uzmanīgs pret savu tuvinieku vajadzībām un radi mājās harmoniju.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Strēlniekiem ir laiks, kad var socializēties un dalīties ar idejām. Tu vari satikt interesantus cilvēkus vai uzsākt jaunus projektus. Ir svarīgi ieklausīties un izteikt savas domas, lai paplašinātu savu redzesloku.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Jūsu finanses var ieņemt centrālo vietu. Šis ir praktiskuma un resursu pārvaldības laiks. Izstrādā ilgtermiņa plānus un esi gatavs iespējamām pārmaiņām.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Augusta otrā puse sniedz tev enerģiju un apņēmību. Šis ir labs laiks, lai īstenotu savus mērķus un sapņus. Izmanto savu radošumu un inovatīvu pieeju, lai gūtu panākumus.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Tu vari izjust vajadzību pēc vientulības un iekšējas izaugsmes. Meditācija un iekšējā analīze palīdzēs tev rast risinājumus. Esi uzmanīgs pret savām intuitīvajām sajūtām un uzticies savai iekšējai gudrībai.

Leave a Comment