Manas vīramātes tills vienmēr spīd no tīrības, bet manējais ir pelēks un blāvs, nolēmu noskaidrot viņas noslēpumu

Kā padarīt tillu sniegbaltu

Nu, jūs esat izdomājis pamatmetodes, tagad izmēģiniet reālo uzlaušanu. Kā notīrīt jebkura veida tillu no taukiem, putekļiem, netīrumiem un padarīt to apžilbinoši sniegbaltu. Būs nedaudz jāpastrādā, bet patiesībā nekas sarežģīts, ejam.

Pirmais solis . Mērcē tilla aukstā ūdenī.

Ne karsts, ne silts ūdens, bet auksts. Nav pulvera vai citu produktu. Mums tas ir nepieciešams, lai notīrītu audumu no putekļiem uz virsmas. Siltais ūdens un piedevas visu tikai sabojās. Ļaujiet tillam palikt šādā stāvoklī apmēram stundu. Bet ne mazāk. No otras puses, nav nepieciešams atpūsties. Galu galā tas ir tikai sākums.

Tagad tills jāmazgā mašīnā. Temperatūra – ne augstāka par 30 grādiem . Tas ir, arī praktiski auksts ūdens. Ja tills karājās virtuvē un tagad ir ļoti netīrs, ierīvējiet to ar veļas ziepēm un atstājiet uz pāris stundām. Pēc tam noteikti noskalojiet un ievietojiet veļas mašīnā. Vairumā gadījumu jūs būsiet apmierināti ar rezultātu. Bet vienmēr ir perfekcionisti .

Otrais solis . Lai tills spīd.

Uzkarsē 3 litrus ūdens līdz istabas temperatūrai. Nepārspīlējiet, tam nevajadzētu būt karstam, tikai remdenam. Tagad pievienojiet šim ūdenim 8 ēdamkarotes sāls. Nekautrējieties, labi samaisiet, mums ir nepieciešams, lai sāls pilnībā izšķīst. Tagad ievietojiet tillu, ko izņēmāt no veļas mašīnas, šajā sāls šķīdumā. Un atstājiet tur uz 3-4 stundām! Tas aizņem daudz laika, bet rezultāts ir gaidīšanas vērts.

Kas jums jāzina par šo procesu. Patiesībā tills jau sen ir izmazgāts. Sāls šķīdums jau ir balināšanas process. Bet visvairāk, tā sakot, dabiski. To nevar izdarīt pirms mazgāšanas, jo tādā veidā netīrumu un tauku daļiņas stingri ieēdīsies baltajā audumā un pārvērtīs to par kaut ko pelēku un skumju. Šo procesu vairs nebūs iespējams mainīt.

Tātad, īsumā, darbības ir šādas: iemērc tills, nomazgā siltā ūdenī, balināt sālī. Un nekas cits. Bet pašās beigās mēs ne tikai noskalojam tillu no sāls. Ieliekam veļasmašīnā īsākai mazgāšanai. Ielejiet pulvera nodalījumā parasto 9% etiķi, 80 gramus. Un tilla mazgājam mašīnā. Etiķis noņems sāli no šķiedrām un padarīs tās vēl baltākas nekā tad, kad tās iegādājāties. Tagad tas viss ir skaidrs.

Atzīsim, mūsdienu jaunatne nevēlas tik daudz pūlēties, lai uzturētu savas mājas skaistumu. Bet tas ir ienesīgs bizness. Daži cilvēki ir pārāk slinki, lai pavadītu nedaudz laika, lai pārsteigtu viesus un radiniekus. Un kāds jau izdomā, cik sāls un etiķa viņam vajadzēs, lai izbalinātu visu tilla mājā. Mēs esam dažādi, un tas ir labi. Šeit nav negatīvisma, jo tas viss ir tik vienkārši! .

Leave a Comment