“Mācībstundas ir saņemtas. Krietni smagākas, kā būtu gribējies…” – Lelde Ceriņa komentē šķiršanos no vīra

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina)

Lelde pie šī ieraksta saņēmusi daudz atbalstošus komentārus no saviem virtuālajiem draugiem un “sekotājiem”, taču daži jautā – vai šis šķiršanās lēmums tomēr nav bijis sasteigts.

Foto – ekrānuzņēmums

Dziedātāja Patrisha raksta: “Šis gads ir bijis elle un paradīze. Lai vieglāks un gaišāks, mīlestības, iecietības un sapratnes pilns 2024.!”

Lasi arī: Auniem diena nepatiks, bet Svariem papildus tēriņu laiks; Dienas prognoze 3. janvārim visām zodiaka zīmēm

Lasi arī: “Es nokritu ceļos un sāku raudāt…” – latviešu talantīgais dziedātājs Dons atklāj par sevi ko līdz šim nezināmu

 

Raidījuma “Kad viņas satiekas” vadītāja Baiba Vītiņa: “Tu esi mana sievietes iedvesma un paraugs 2000..un visi gadi. Mīlu, skauju. Stipri, stipri!”

Aktrise Agnese Zeltiņa: “Mīļā Lelde! Mācībstundas visas dzīves garumā saņemam mēs visi. Tu būsi laimīga! Sildi, spīdi, staro un lai TOP jaunais!”

“Tie , kas nav tevis cienīgi – atkratās ātrāk vai vēlāk. Arī smagas mācību stundas ir tikai uz labu, lai gan sākumā grūti tam noticēt.”

Foto – ekrānuzņēmums

“Tu esi brīnišķīga! Viss mainīsies uz augšu.”

“Lelde, Tu esi vairāk kā burvīga un kolosāla!!! No sirds sūtu siltus un gaišus jo gaišus sveicienus!”

“Cik ļoti ir jābūt pretek***m, lai krāptu to kas mīļš?”

“Lelde, Jūs man vienmēr esiet likusies iedvesmojoša. Novēlu izturību un prieku ik dienu …”

“Jūs bijāt patiesi jauks pāris. Vai tomēr nepārsteidzāties pieņemot tik nopietnu lēmumu? Katrā gadījumā, lai jums abiem ir viss ko vēlaties.”

Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš apprecējās 2018.gadā. Pēc kāzām Lelde pieņēma vīra uzvārdu. Gadu pēc kāzām – 2019.gada 29.decembrī pasaulē nāca abu pirmdzimtais bērniņš – meita Adele. Bet vēl pēc diviem gadiem – 2021.gada augustā Lelde laida pasaulē abu otro bērnu – dēlu Franci.

 

Arī interesanti: Uz nakti ielieciet mikroviļņu krāsnī šķīvi ar sāli: būsiet pārsteigti, kas notiks no rīta

Leave a Comment