“Es nokritu ceļos un sāku raudāt…” – latviešu talantīgais dziedātājs Dons atklāj par sevi ko līdz šim nezināmu

Foto – ekrānuzņēmums

Viens no talantīgākajiem latviešu dziedātājiem Dons viesojās raidījumā “Kad viņas satiekas” atklāti pastāstīja, kādu neticamu situāciju viņš piedzīvoja pēc sava koncerta Siguldā.

Dziedātājs Dons raidījumā stāsta, ka pēc tam, kad viņa koncerti ierobežojumu dēļ vairākkārt tika pārcelti 2020. un 2021.gadā, beidzot viņš pēc ilgāka pārtraukuma drīkstēja koncertēt Siguldas pilsdrupās 2022.gada jūlija sākumā, viņš izjuta līdz tam nepiedzīvotas emocijas.

Dons atceras, ka tad, kad koncerti vairākas reizes tika pārcelti, viņš par to nav daudz prātojis vai pārdzīvojis, jo tad ir vienkārši nākamais mērķis, kam gatavoties.

Foto – ekrānuzņēmums

“Par to tad nav jādomā, jo tu tiecies pēc nākamā. Tad atkal pārcēla gadu uz priekšu. Tad atkal nevarēja, atkal atcēla. Un tad es domāju – pagājušajā vasarā bija ļauts 5000 cilvēku, es jau sāku domāt pēc noteikumiem. Kur var? Siguldā!” – viņš atceras.

Lasi vēl: “Kā var ko tādu saglabāt? Esot tam, kas viņš ir?” – aktieris Andris Keišs neslēpj savu izbrīnu par komponistu Raimondu Paulu

“Es nospēlēju savu pirmo koncertu, mani no skatuves sagaidīja tehniskais cilvēks, kurš man palīdz. Viņš man nes to dvielīti, jo es nāku pretī viss nosvīdis, slapjš. Viņš man iedod to dvielīti, un es nokritu ceļos un sāku raudāt… Es viņam teicu – sorry, ka tev tas viss jāredz. Bet es nevaru to atturēt, tas ir jālaiž ārā. Viņš man atbildēja – viss kārtībā. Aizveda mani aizskatuvē. Kādas 20 minūtes es nelaidu sev nevienu klāt, kamēr “izlādējos”. Koncertos tas ir – tu atdod, un tu paņem. Un visu laiku ir kaut kāds tāds moments, kad ar prātu tu vairs neturi tās emocijas…” – atceras dziedātājs.

Foto – ekrānuzņēmums

Viņš arī atceras, ka pēc otrā koncerta Siguldā, kas sekoja nākošajā dienā, tā vairs neesot bijis.

“Bet tāpēc man patīk, kad ir tāda gara pauze. Tāpēc man patīk spēlēt retāk, bet tad tā – līdz galam!” – saka Dons.

Interviju ar dziedātāju Donu vari noskatīties šajā video.

Pievienot komentāru