“Kā var ko tādu saglabāt? Esot tam, kas viņš ir?” – aktieris Andris Keišs neslēpj savu izbrīnu par komponistu Raimondu Paulu

Foto – ekrānuzņēmums

Latviešu talantīgais aktieris Andris Keišs, piedaloties raidījumā “Iečeko slavenību” stāstīja ne tikai par sevi, bet pieminēja arī Latvijā iemīļoto komponistu Raimondu Paulu, ar kuru viņš vairākkārt kāpis uz skatuves kopīgās koncertprogrammās.

Lasi vēl: Nāk klajā ar brīnišķīgiem jaunumiem no Maestro Raimonda Paula

Keišs neslēpj, ka apbrīno Paulu: “Tikties ar vecu, viedu vīru, kurš var saglabāt tādu pašironiju! Kā var ko tādu saglabāt? Esot tam, kas viņš ir? Jo ejot pa ielu ar viņu visi… paklanās, visiem tā ir jaunība, tas ir prieks!”.

Foto – ekrānuzņēmums

Raidījuma vadītājs Andris Bulis vaicā: “Kā ir būt ar Paulu kopā uz skatuves?”.

“Humora pilni! Bet uz skatuves, tas ir mazliet citādi, jo skatuve ir skatuve. Tur jau drusku ir savas atkāpes – jāpaņem uz zoba, apceļam viens otru bišķi un tā…” – stāsta Keišs.

Savukārt pirms dažiem gadiem, intervijā raidījumam “Rezervēts” komponists Raimonds Pauls stāstīja par to, kā ir spējis tik ilgus gadus būt uz skatuves un vēl aizvien turpināt strādāt, sniedzot koncertus.

Foto – ekrānuzņēmums

“Latviešiem ir tāds teiciens – vāvere ritenī, skrien uz riņķi. Bet man ir cita attieksme pret darbu, ko es daru – pret skatuvi, pret publiku. Kā es parādos, cilvēki pieceļas kājās. Tie ir cilvēki, kas mani ciena. Un kā es varu viņiem nespēlēt? Ja es jutīšu, ka vairs to nevaru, ka tā publika pret mani izturēsies pavisam savādāk, tad man būs jābeidz. Un to es arī darīšu. Tikšanās ar publiku, it sevišķi Latvijas laukos… Esmu izbraukājis visus ciematus. Es jūtu to atbalstu, kas man nāk no zāles!” – stāsta talantīgais komponists.

Interviju ar Andri Keišu raidījumā “Iečeko slavenību” skaties šajā video.

Intervija ar Maestro Raimondu Paulu raidījumā “Rezervēts”:

Pievienot komentāru