Nāk klajā ar brīnišķīgiem jaunumiem no Maestro Raimonda Paula

 

Foto – ekrānuzņēmums no “Youtube”

Klajā nākuši brīnišķīgi jaunumi par leģendāro Latvijas komponistu Maestro Raimondu Paulu. Jāatgādina, ka viņš ne vienu reizi vien paziņojis, ka nākotnē uz skatuves parādīsies arvien retāk. 

Tagad Latvijas iedzīvotājiem atkal būs izcila iespēja redzēt un dzirdēt Maestro.

Kā ziņo Latvijas Radio, atzīmējot Starptautisko teātra dienu, kas ir gaidāma 27.martā no plkst. 16:00 līdz 19:00 LR1 studijā notiks koncertuzvedums “Sveiks, Marģeri!”. Šis būs veltījums izcilajam latviešu komponistam, rakstniekam, 20.gadsima vienam no spilgtākajām Latvijas kultūras personībām – Marģerim Zariņam.

Maestro Raimonds Pauls par šo koncertuzvedumu ideju stāsta: “Marģeris Zariņš bija izcils komponists un rakstnieks ar izteiktu humora izjūtu. Pats mākslinieks mēdzis jokot, ka mūzika esot viņa sieva, bet literatūra – “mīļākā””.

Pauls teic, ka Marģeris ir tāda personība, ko aizmirst vienkārši nedrīkst, tāpat arī viņš atzīst, ka tieši šis komponists viņam pašam ir liela autirotāte.

Īpašajā koncertuzvedumā piedalīsies mūziķi – Maestro Raimonds Pauls, kurš spēlēs klavieres, Gidons Grīnbergs, kurš spēlēs uz vijoles, Valdis Zilvers – akordeons, Andris Grunte – balss, bet Māris Briežkalns – bungas.

Šī pasākuma režisors ir Edmunds Freibergs.

Ieejas uz “Sveiks, Marģeri” koncertuzvedumu var iegādāties ikviens gribētājs “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā, arī internetā.

Ieejas biļetes uz koncertuzvedumu „Sveiks, Marģeri!” var iegādāties „Biļešu paradīze” kasēs visā Latvijā, kā arī internetā: https://www.bilesuparadize.lv/lv/performance/26527

Pievienot komentāru