“Mācībstundas ir saņemtas. Krietni smagākas, kā būtu gribējies…” – Lelde Ceriņa komentē šķiršanos no vīra

Foto – ekrānuzņēmums

Jau ziņojām, ka Vecgada vakarā TV personība Aivis Ceriņš negaidīti nāca klajā ar paziņojumu, ka viņa un TV žurnālistes Leldes Ceriņas laulība tiek šķirta. Tagad šķiršanos komentējusi pati Lelde.

Aivis vietnē “Facebook” rakstīja šādi: “Jauns gads nereti nāk kā tīrs audekls – gribas uz tā vilkt tikai gaišas līnijas, tāpēc vēl vecajā es un Lelde vēlamies dalīties ar mums sāpīgu ziņu. Esam šķīruši laulību un turpmāk iesim katrs savu ceļu.

Esmu ilgtermiņā rīkojies kā kre***ns un laulībā pārkāpis dotos solījumus. Man pašam no sirds žēl, ka pazaudēju tik vienreizēju sievieti un savu bērnu mammu.

Mīlot savus bērnus, uzturēsim cieņpilnas un draudzīgas attiecības arī turpmāk. Lūdzu respektēt šo lēmumu un netraucēt šajā sarežģītajā dzīves posmā.
A.”

Lasi arī: Auniem diena nepatiks, bet Svariem papildus tēriņu laiks; Dienas prognoze 3. janvārim visām zodiaka zīmēm

Lasi arī: “Es nokritu ceļos un sāku raudāt…” – latviešu talantīgais dziedātājs Dons atklāj par sevi ko līdz šim nezināmu

Savukārt Leldes Ceriņas ieraksts socvietnē “Instagram” šobrīd liecina par to, ka viņai notikušais attiecībās ar Aivi ir bijusi krietni sāpīga pieredze un viņa netieši komentē abu šķiršanās iemeslus. Pie video, kurā izskatīgā latviešu žurnāliste parādījusi spilgtākos aizejošā 2023.gada brīžus, Lelde raksta:

Foto – ekrānuzņēmums

“2023 | mācībstundas ir saņemtas. Krietni smagākas, kā būtu gribējies, bet rezumējot gadu ir daudz par ko pateikties. Snīpjus augšā, soļojam tālāk!”.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru