“LNK Boxing fight night 6” cīņas 17.martā Arēnā Rīga

2018.gada 17.martā LNK Boxing rīko jau 6.boksa cīņas Arēnā Rīga. Līdz ar cīņu par IBA jostu, šajā vakarā būs iespēja redzēt 15 cīņas dažādās svara kategorijās – šajā LNK BOXING FIGHT NIGHT šovā cīņu sporta līdzjutējiem būs iespēja baudīt ne vien augstvērtīgas boksa, bet arī MMA un Kickboksa cīņas. Ringā dosies bokseri no Latvijas, Polijas, Lietuvas, Gruzijas, Vācijas, Argentīnas, Āfrikas un Ekvatoriālās Gvinejas.

Nenoliedzami, šī cīņu vakara nozīmīgākais notikums būs aizraujoša bezkompromisa titulcīņa par IBA jostu – par to ringā cīnīsies Andrejs Podusovs un Iddi Mkwela no Āfrikas (Tanzanija). Andrejam profesionālajā ringā bijušas 14 uzvaras, vien neizšķirta cīņa un 10 zaudējumu, bet Iddi Mkwela 7 uzvaras un tikai viena neizšķirta cīņa. Iddi Mkwella ir perspektīvs bokseris ar augstu nokautu procentu uzvarētajās cīņās, bet Andrejs Podusovs ir pieredzējis bokseris, kuru grūti pārsteigt nesagatavotu.

Spraiga cīņa gaidāma Ričardam Bolotņikam, kurš pasaules rangā šobrīd atrodas 51. vietā pasaulē. Viņš cīnīsies pret argentīnieti Alejandro Emilio Valori, kurš ieņem 88. vietu Cruiserweight kategorijā. Tā solās būt aizraujoša, jo daudziem atmiņā palikusi cīņa starp Ričardu un vienu no labākajiem Dānijas bokseriem Mickie Nielsen, kurā tieneši uzvaru piešķīra dānim – daudzi boksa entuziasti joprojām neuzskata, ka Nielsen ringā bija spēcīgāks par Bolotņiku. Ričardas ir noskaņojies uzvarēt, tāpēc šī solās būt smaga, bezkompromisa cīņa par acīmredzamu uzvaru.

Latvijas labākais boksa “amatieris” Nikolajs Grišuņins ringā tiksies ar Dienvidamerikas boksa skolas pārstāvi no Argentīnas Serhio Alberto Anhelu (Sergio Alberto Anjel), kurš ieguvis iesauku Kondors. Savā karjerā Serhio ir izcīnījis 12 uzvaras un cietis tikai 2 zaudējumus. Cīnījies ir ar labākajiem Krievijas bokseriem. Savukārt Nikolaja karjerā ir 6 uzvaras un 1 neizšķirta cīņa. Nav šaubu, ka redzēsim skaistu, augstvērtīga un ātra boksa cīņu, bet Grišuņinam novēlam vēl vienu uzvaru profesionālajā ringā.

LNK Boxing bokseris Raitis Sinkēvičs, kurš savā pirmajā profesionālajā cīņā aizvadītā gada vasarā pieveica pieredzējušo Krievijas sportistu Ruslanu Semenovu, gatavojas savai otrajai profesionālajai cīņai pussmagajā svara kategorijā (79 kg). Šajā cīņa Raitim pretī stāsies vācietis Viktor Kessler, kurš ir pieredzējis cīnītājs ne vien boksa ringā, bet arī cīņās pēc MMA noteikumiem.

Savu otro profesionālo cīnu aizvadīs arī Deniss Savdons, kuram ringā pretī stāsies Giorgi Kandelaki – pieredzējis bokseris no Gruzijas. Viņš profesionālajā ringā aizvadījis jau 52 cīņas. Deniss, neraugoties uz pretinieka vērā ņemamo pieredzi, ir noskaņots uzvarēt.

Ne mazāk aizraujošs solās būt revanša mačs starp Raiti Vilcānu un Michal Banbula. Aizvadītā bokseru cīņa tika pārtraukta dēļ poļu sportista brūces, tāpēc Banbula atgriežas Latvijā, lai vestu mājās uzvaru. Jāpiebilst, ka Ralfs Vilcāns nav pieredzējis vēl nevienu sakāvi.

Daudzi Latvijas līdzjutēji ar nepacietību gaida cīnu starp Ņikitu Smirnovu un Kristapu Zuti. Abu līdzjutēji cer uz sava favorīta uzvaru, uzsverot, ka Ņikitam ir labāk izstrādāta tehnika un ātrums, bet Kristapam piedēvējot spēcīgāku sitienu.

Par MMA un kikboksa cīņām:

K-1, Artūrs Gorlovs (Latvija) pret Neil Aquino (Vācija). Artūrs Gorlovs savas uzvaras ir guvis tādās valstīs kā Ķīna, Vācija, Itālija, Šveice, Krievija, Holande un Polija. Ierindojas TOP-5 starp stiprāko sportistu vidū Eiropā. Pēdējo 3 gadu laikā Artūram nav bijušas cīņas Latvijā, bet viennozīmīgi viņu var dēvēt par Latvijas cīņu sportu leģendu.

MMA, Hasan Mezievs (Latvija) pret Felipe Salvador Ayiugano (Guinea). Hasans ir 10 labāko MMA sportistu vidū Eiropā. 6 cīņās guvis uzvaru pirms cīņas beigu signāla. Cīņa pret Hasana Mezieva pretinieku Felipe Salvador Ayiugano ir viena no gaidītākām 17. martā – tai sekos ne vien Latvijas līdzjutēji, bet arī daudzi MMA cienītāji visā pasaulē.

MMA, Mārtiņš Egle (Latvija) pret Krzysztof Pietraszek (Poland). Mārtiņš Egle ir Latvijas MMA cīņu veterāns. Piedalījies MMA pasaules cīņās Nīderlandē, Austrijā, Polijā, Lietuvā. Sākotnēji piedalījies MMA attīstībā Latvijā. Publika ar lielu cieņu sagaida viņa gaidāmo cīņu. Šobrīd sportists gatavojas savai cīņai labākajā MMA klubā Holandē, trenējoties starp labākajiem MMA sportistiem.

Kickboxing, Kristaps Zīle (Latvija) pret Piotr Lepich (Poland). Šobrīd Kristaps tiek dēvēts par perspektīvāko un daudzsološāko kikboksa sportistu Latvijā smagā svara kategorijā. Kristaps piedalās vadošā populārā pasaules turnīrā “Glory”.

MMA, Rihards Bigis (Latvija) pret Jose Garcia (Spain). Rihards ir Eiropas Pankration čempions un ringā, ar uzvaru ir aizvadījis jau 4 cīņas. Cīņa ar spāni būs pirmā Riharda cīņa pēc MMA noteikumiem ar pasaules mērogā labi pazīstamu pretinieku.

Kickboxing, Jānis Ziediņš (Latviaj) pret Ovidijus Dirzys (Lithuania). Janis Ziedins nesen kļuvis par profesionālu sportistu, kas jau ir paspējis gūt labus rezultātus, kļūstot par Baltijas valstu čempionu, kā arī teicami sevi parādot Ķīnā. Kā stiprākā sitiena īpašnieks Jānis ir Latvijas rekordists.

Kickboxing, Edgars Freimanis (Latvija) pret Vitaliju Usovu (Latvija). Cīņa starp diviem mūsu valsts stiprākajiem Kickboxing sportistiem. Pirms pāris gadiem Edgars kļuva par Eiropas čempionu, tomēr smago trauma dēļ ilgu laiku nav cīnījies. Pēc pārtraukuma šī būs Edgara pirmā cīņa. Savukārt Vitālijs ir daudzkārtējs čempions Latvijā un Baltijas valstīs amatieru līgā. Ir aizvadījis vairāk kā 100 cīņas dažādās cīņas mākslās.

Ielūdzam skatītājus atbalstīt pašmāju sportistus un pievienoties skatītāju pulkam Arēnā Rīga 17. martā.

Vairāk informācijas www.lnkboxing.lv vai www.bilesuserviss.lv

Uz drīzu tikšanos Arēnā Rīga!

Ar cieņu,

Krists Leiškalns

LNK Group Komunikācijas nodaļas vadītājs

29496686

Pievienot komentāru