Lidosta “Rīga” nāk klajā ar patīkamu un svarīgu ziņu: īpaši tas attiecas uz ģimenēm ar bērniem

Foto – ekrānuzņēmums

Lidosta “Rīga” mājas lapā publicētā informācija liecina, ka jau no 2024.gada sākuma tiek ieviests jauns pakalpojums, kas ļoti atvieglos un padarīs patīkamāku ceļošanu ģimenēm ar bērniem.

“Esam ģimenēm draudzīgs uzņēmums un zinām, ka ceļošana ar bērniem no vecākiem prasa papildu rūpes un uzmanību. Gribam šo ceļošanas pieredzi uzlabot, tāpēc esam ierīkojuši ģimenes līniju, kas ļaus ģimenēm ar maziem bērniem ātrāk iziet drošības pārbaudi un doties tālāk uz savu lidojumu,” skaidro lidostas “Rīga” valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

Foto – ekrānuzņēmums

Publicētā informācija liecina, ka lidosta “Rīga” pasažieru drošības pārbaudes punktā izveidota atsevišķa pārbaudes līnija – ģimenes līnija tiem pasažieriem, kuri ceļo kopā ar bērniem līdz 7 gadu vecumam.

Foto – ekrānuzņēmums

Šī līnija atrodas starp jau esošo ātrās drošības pārbaudes līniju un visiem pasažieriem paredzēto pārbaudes līniju. Un paredzēts, ka to varēs izmantot ceļotāji ar bērniem līdz 7 gadu vecumam, kā arī “Goda ģimenes” kartes īpašnieki ar jebkura vecuma bērniem vai arī – ceļojot bez bērniem.

Lasi vēl: VIDEO. “Tas ir pretrunā ar fizikas likumiem!” – Rīgas lidostā nofilmēts kaut kas līdz šim neredzēts

Foto – ekrānuzņēmums

Terminālī esot izvietotas vairākas norādes, kā arī uzstādītas gaismas zīmes, kas pasažieriem parādīs ceļu uz jaunizveidotajām ģimenes līnijām, gan arī, saprotams, citām – ātrās drošības pārbaudes līniju (“Fast track”), gan līnijām, kas paredzētas visiem pārējiem pasažieriem.

Pievienot komentāru