Lai piesaistītu veiksmi un mīlestību, katru dienu skatoties spogulī saki šos vārdus

Mīlestība. Protams, mīlestība ir neaizstājams laimes elements, vai tā ir mīlestība pret radiniekiem, draugiem vai mīlestību pret jūsu izvēlēto. Kāds cieš no vienpusējas mīlestības, citi meklē savu personu. Aplūkojot sevi, sakiet:

“Es gribu mīlēt un būt mīlēta.”
Noteikti: pēc kāda laika jūs atradīsiet savu abpusējo mīlestību.

Prieks. Neatkarīgi no tā, kā tas var izklausīties, daudziem dzīvē nav pietiekami daudz prieka. Slikts garastāvoklis, apātija, neveiksmes darbā un personīgajā dzīvē nogalina garastāvokli, un līdz ar to – prieks.

“Es priecājos par katru mirkli savā dzīvē.”
Laika gaitā jūs pārtraucat nemierināto pastāvīgo cīņu ar noskaņojumu, un prieka brīži dzīvē kļūs daudz vairāk.

Prāts. Ja jūs domājat, ka nezināt pietiekami daudz par saviem kolēģiem un draugiem, vai arī, ja jūs nevarējāt turpināt sarunu, tas nav nepieciešams ierakstīt sevi sarakstā pie muļķiem. Pastāsti savas pārdomas:

“Manas prāta spējas ir labākas par citu cilvēku spējām.”
Katru dienu pārliecinieties par to, bet neaizmirstiet attīstīties.

Bagātība. Vēlme bagātīgi dzīvot ne no kā neatsakoties nevienam vairs nav apkaunojoša. Dažreiz cilvēki mēdz vēlēties, ko viņi nevar atļauties. Šajā brīdī viņš domā par viņa materiālo stāvokli un par viņa uzlabošanos. Stāvot pie spoguļa, atkārtojiet:

“Es gribu nopelnīt daudz naudas” vai vēl vienu iespēju: “Es gribu labi nopelnīt.”
Šīs domas atkārtošana un jūsu centieni palīdzēs jums sasniegt materiālo stabilitāti.

Dzīvesprieks. Iespējams, ļoti maz no mums no rīta pieceļas ar vārdiem: “Es mīlu savu dzīvi, un viss man ir piemērots.” Bet, ja katru dienu teiksiet šo vienkāršo frāzi pie spoguļa, drīz jūs jutīsiet mīlestību un citu attieksmi pret savu dzīvi.

Spēks. Ļoti bieži cilvēks jūtas bezspēcīgs saistībā ar ārējām problēmām un iekšējām pieredzēm. Pastāsti sev:

“Es nekā nebaidos.”
Jūs sajutīsiet izturību un spēsiet pārvarēt savas bailes. Un pretinieki varēs gūt pretspēku no tevis.

Sasniegumi. Noteikti mērķi ir jāsasniedz. Bet dažkārt nav īpašas idejas par to, kā to izdarīt. Neuztraucieties. Sakiet pie spoguļa:

“Es sasniegšu visus savus mērķus. Es nebaidos no šķēršļiem. “
Koncentrējieties uz izvirzītajiem mērķiem un tie drīz piepildīsies.

Spoguļiem ir īpašas enerģijas īpašības. 10 vārdi, kas tika apspriesti šajā rakstā, ir tikai atbalsts. Neaizmirstiet, ka, stāvot pie spoguļa, jūs nerunājat ar viņu, bet gan ar sevi. Tāpēc nebaidieties un nemaldiniet sevi. Esiet pārliecināti par saviem vārdiem un runājiet sirsnīgi.

Pievienot komentāru