Labs tēvs ir tas, kurš savu ģimeni liek pirmajā vietā. Un lūk, kā tas izpaužas

Praktiski jebkurš vīrietis var kļūt par tēvu. Praktiski jebkurš cilvēks var radīt dzīvību. Bet ir nepieciešams kaut kas vairāk, lai attīstītu, veidotu un mīlētu šo dzīvību.

Īsts tēvs nav tas, kurš nopelna pietiekoši daudz naudas, lai pirktu sievai un bērniem dārgas dāvanas vai arī paņemtu 10 dienu ilgu atvaļinājumu divas reizes gadā. Īsts tēvs nav tas, kurš nopelna pietiekoši daudz naudas, lai sūtītu savus bērnus mācīties elitārās skolās vai apmaksātu rēķinus.

LASI VĒL: Tēvs un dēls sešus gadus slepus no mammas savāca kopā viņas sapņu mašīnu

Īsts tēvs ir tas, kurš saprot, ka ģimenei ir jābūt pirmajā vietā.

Īsts tēvs ir tas, kurš vienmēr ir blakus savai ģimenei. Tas, kurš neatstāj ģimeni, kad rodas problēmas. Tas, kurš neatstāj ģimeni, lai nodarbotos ar savām problēmām. Tas, kurš neviļas ģimenē un neapgalvo, ka ir darījis visu, lai saglabātu ģimeni, bet tomēr nespēja.

Īsts tēvs ir tas, kurš ir gatavs ieguldīt laiku un pūliņus savā ģimenē, kad jūtas noguris un atrodas ārpus savas komforta zonas.

Patiesi uzticīgs tēvs ir tas, kurš ir gatavs iziet uz kompromisu un ziedot pats savas vajadzības, vēlmes un pat laimi savas ģimenes labā. Tas, kurš māca saviem bērniem beznosacījuma mīlestību un atbalstu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru