Labs tēvs ir tas, kurš savu ģimeni liek pirmajā vietā. Un lūk, kā tas izpaužas

Patiesi labs tēvs ir piemērs tam, kā pareizi vajag apieties ar sievietēm. Tas, kurš pret sievietēm izturas ar cieņu, ir labsirdīgs, dāsns un cienīgs.

Patiesi mīlošs tēvs ir tas, kurš māca saviem bērniem, cik svarīga ir labdarība, pacietība, godīgums un uzticība. Tas, kuru nekad nepieķers melojam vai arī manipulējam ar savu ģimeni vai kaut ko vēl citu. Tas, kurš māca saviem bērniem veidot attiecības, kas ir balstītas uz uzticību un cieņu.

Īsts tēvs ir tas, kurš māca saviem bērniem, kā pareizi un kārtīgi uzvesties. Tas, kurš nekad nenosauks ne bērnu, ne savu sievu par “bezjēdzīgiem”, “apnikušiem”, “vājiem” vai “stulbiem”. Tas, kurš nekad neatļausies zaudēt savaldību, lai tas neapdraudētu viņa ģimeni.

Īsts tēvs ir tas, kurš savu ģimeni uzskata par svarīgāko savā dzīvē. Tas, kurš zina, ka nav tādas problēmas, strīda vai kārdinājuma, kas būtu svarīgāks par viņa ģimeni. Tas, kurš zina, ka nav lielākas un spēcīgākas mīlestības, kā mīlestība, ko var izjust pret savu ģimeni.

LASI VĒL: Patēvs sedza visus savas pameitas kāzu izdevumus, bet pēc viņas nepateicīgās rīcības viņš visu atcēla!

Īsts tēvs ir tas, kurš ir paraugs visai ģimenei, kam līdzināties un no kā iedvesmoties. Tas, kurš mudina bērnus strādāt ar sevi un augt gan personīgi, gan arī profesionāli. Tas, kurš māca bērniem, kā kļūt par labāko sevis versiju.

Īsts tēvs ir tas, kurš rāda ģimenei, kas ir īsta laime un prieks. Tas, kurš jūtas vislaimīgākais, kad zina, ka viņa bērni ir laimīgi.

Patiesi gādīgs tēvs ir tas, kurš nekad neļauj savām problēmām atņemt bērniem laimi. Tas, kurš, neatkarīgi no tā, cik neapmierināts viņš ir ar savu dzīvi, nekad neliks saviem bērniem sajust to pašu.

Patiess tēvs ir tas, par kuru bērni ar lepnumu var teikt: “Viņš ir mans iedvesmas avots, mans labākais draugs, mans aizbildnis un mans treneris. Viņš ir mans tēvs”.

Vai piekrītat?

avots: familias.com

Pievienot komentāru