Labākās “Naudas dienas” zvaigžņu zīmēm pavasarī – šajās dienās nauda var teju krist “no debesīm”

Dvīņi

Labākā pavasara naudas diena: 8. Aprīlis

Ikreiz, kad mēness atrodas Vēzī, kā tas būs šajā dienā, tas ir piemērots laiks Dvīņiem, saka DeFranco. “Vēža otrajā mājā [personīgie resursi] ir pirmais mēness ceturksnis. Sēklas, kas iestādītas pirms deviņiem mēnešiem, var sākt nest augļus.

Tāpēc domājiet atpakaļ un apsveriet, kādas “sēklas” varētu ziedēt, Dvīņi.

Vēzis

Labākā pavasara naudas diena: 29. Maijs

29. Maijā zīme var sagaidīt savu pavasara labāko naudas dienu, jo Auns (aizraušanās) aktivizēs Vēža karjeras 10. māju, padarot šo zīmi “ārkārtīgi izturīgu darbā”, saka DeFranco. Lai no tā gūtu maksimālu labumu, viņa iesaka smelties enerģiju, un zvaigžņu Seleste Brūksa piekrīt, piebilstot, ka Vēzim šī ir lieliska diena, lai “gūtu panākumus un veiksmi”.

Lauva

Labākā pavasara naudas diena: 30. Aprīlis

30. aprīļa Saules aptumsums Vērsī aktivizēs Lauvas karjeras un sabiedrisko lomu 10. māju, saka Brūkss, kas varētu liecināt par pārpilnību profesionālajos jautājumos. Lai šī uguns zīme maksimāli palielinātu pavasara pārpilnību, Brūkss iesaka padomāt par to, kādas prasmes jūs varētu vēlēties attīstīt, lai palīdzētu sasniegt jūsu mērķus. Piemēram, grafiskā dizaina kurss var padarīt jūs par piemērotāku kandidātu jaunajam darbam, kuru esat meklējis.

Jaunava

Labākā pavasara naudas diena: 28. Maijs

“Venēra ieiet Vērsī 28. maijā, un šis tranzīts notiek Jaunavas devītajā svēto uzskatu mājā. Šī ir patiešām svarīga māja izpausmēm,” saka DeFranco. Kad tas notiks, DeFranco piebilst, Jupiters (veiksmes planēta) arī jau šķērsos Aunu, aktivizējot Jaunavas astoto māju ar citu cilvēku naudu. DeFranco iesaka apdomāt, ko vēlaties, lai citi cilvēki palīdzētu jums sasniegt, un atcerēties, ka esat pelnījis visu, ko vēlaties, Jaunava.

Svari

Labākā pavasara naudas diena: 10. Maijs

Laimīgais Jupiters šajā dienā ienāk Aunā, kas nozīmē, ka Svaru mīlas dzīvē un biznesa attiecībās varētu būt pārpilnība, saka DeFranco. Lai pārliecinātos, ka viss, ko jūs saņemat, atbilst jums, “jums ir jādomā radoši un ārpus ierastajām kastēm. Pārskatiet savus projektus ar bērna acīm,” saka Farbers un Zerners.

Skorpions

Labākā pavasara naudas diena: 14. Jūnijs

Šajā dienā Scoprio otro māju aktivizēs pilnmēness Strēlnieka zīmē, kas, pēc Defranko teiktā, ir ideāls laiks, lai atzīmētu robežu starp to, kas pieder jums, to, kas pieder citiem, un to, kas tiek koplietots, ja vēlaties iegūt pārpilnību. Tas varētu attiekties arī uz to, ko citi par jums domā, kas varētu sniegt iespēju pārrakstīt jūsu stāstu, piebilst Brūks.

Strēlnieks

Labākā pavasara naudas diena: 29. Maijs

Šī ir labākā diena, lai šī  zīme gūtu pārpilnību, jo Marss (darbības planēta) tiksies ar labvēlīgo Jupiteru, aktivizējot Strēlnieka piekto radošuma un prieka māju, saka DeFranco. “Tas būs laiks, kad Strēlnieks varēs atgūt to, kas [viņiem] ir atņemts pēdējo divu gadu laikā,” piebilst DeFranco. Paturot to prātā, kāda pašpārbaude varētu būt noderīga, lai jūs varētu atjaunot visu, kas varētu būt paņemts prom.

Nākamajā lapā: Mežāzis, Ūdensvīrs, Zivis

Mežāzis

Labākā pavasara naudas diena: 16. Aprīlis

Šajā dienā Svaru zīmē būs pilnmēness, kas aktivizēs Mežāža karjeras 10. māju. Turklāt saule atradīsies Auna zīmē, bet mēness būs Svaru zīmē, kas varētu nozīmēt, ka Mežāzis varētu padomāt par savu komunikāciju un to, kā viņi to var izmantot, lai dzīvē būtu vairāk pārpilnības, saka Brūks.

Ūdensvīrs

Labākā pavasara naudas diena: 30. Maijs

30. maijā iestāsies jauns mēness Dvīņos Ūdensvīra piektajā radošās enerģijas mājā. “Ūdensvīrs ir tik smaga, gudra zīme, un viņi šajā dienā var justies īpaši burvīgi,” saka DeFranco.

Un, pēc Farbera un Zernera domām, šīs ir labvēlīgas ziņas Ūdensvīra pārpilnībai: “Šī laika enerģijas ir saistītas ar to, ka tu iepludini sevi situācijās spēcīgā, iedarbīgā veidā un mīli sevi par to, ka to darāt,” viņi piebilst. “Tev jābūt priekšniekam, nevis priekšnieka draugam.”

Zivis

Labākā pavasara naudas diena: 10. Maijs – 28. Maijs

Defranko norāda, ka vairāk nekā divu nedēļu diapazons ir labvēlīgs šai sapņainajai ūdens zīmei. “Venēra, naudas planēta, un Jupiters, pārpilnības planēta, būs kopā savā otrajā ienākumu un resursu mājā. Šis ir laiks, kad Zivis var likt likmes uz sevi.

Lasi tālāk: Zvaigžņu zīmes ar vislabākajiem periodiem 2023. gada vidū