Kuram no dzīvniekiem līdzinās katras Zodiaka zīmes sieviete. Pārsteidzoša sakritība!

Vēzis-lauvene

Sievietēm-Vēžiem, tāpat kā lauvenēm, vajadzīgs īsts vīrietis-lauva. Tāds, kurš jau pa gabalu redzams. Pēc tam, kad iekarota viņas uzmanība, pašam viņam vairāk nav īpaši jāsaspringst – jaunkundze-Vēzis, kā to dara lauvenes, pati par visu parūpēsies. Viņa gan medījumu atstieps, gan par bērniem parūpēsies, un māju sakārtos. Vīrietis viņām – aizsardzība un atbalsts. Bet viņa tā uzvedīsies tikai tik ilgi, kamēr viņš saglabās savu „vīrietis-lauva” imidžu. Tiklīdz viņš izdarīs, kādu kļūdainu soli, tā uzticamo draudzeņu un radinieču praids ar viņa lauveni priekšgalā, saplosīs nelieti smalkos gabaliņos un pat pēdas nepaliks.

Lauva-mājas kaķis

Skaista, maiga un neatkarīga plēsoņa. Tagad kaķiem tik daudz fanu, ka tas jau atgādina kaut kādu dievības kultu. Taču sieviete-Lauva arī ir dieviete, viņa ir pieradusi pie pielūgsmes. Un vēl viņa ir plēsoņa, gluži kā kaķis: viņas abas spējīgas lēni un mokoši nogalināt savu upuri. Bet tas ir tikai ārkārtas gadījumā. Ja viņai laicīgi nodrošinās Premium klases barību un pasniegs to visdārgākajā un ekskluzīvākajā bļodiņā, tad Lauvene baudot atbilstošos pagodinājumus, pat lieku reizi nesasprings.

Jaunava-vilcene

Vilku baro prāts, nevis kājas, kā slavenā sakāmvārdā. Ne par velti viņš ir pats viltīgākais un piesardzīgākais plēsoņa. Pietam vilku barā parasti valda vilcene. Tieši viņa atbild par vispārējo labklājību. Gluži kā sieviete-Jaunava. Ap viņu bieži vien pulcējas cilvēku „bars”, kuri ir pārliecināti, ka vienmēr var rēķināties ar palīdzību un viņas gudro padomu grūtā brīdī. Bet sev tuvu klāt viņa pielaiž vispārbaudītākos cilvēkus, tos, ar kuriem viņai „vienas asinis” Pārējiem viņa nekad neuzbruks bez iemesla, izvēloties izvairīties no konfliktiem.

Svari-panda

Negaidīti! Daudzi aizmirst, bet šis lielais jaukais radījums arī ir plēsoņa, tāpat kā citi lāči. Ņemiet vērā, tas ir vienīgais lācis pasaulē – veģetārietis. Protams dažreiz tie var uzkost olas, kaut kādus sīkus zvēriņus, putnus vai dažus kukaiņu veidus, bet vairāk par visu viņiem patīk mierīgi gremot bambusu. Apmēram tāpat rīkojas arī sievietes-Svari. Viņas uzbrūk tikai ārkārtējas vajadzības gadījumā. Un pat vajadzības gadījumā 10 reizes padomās, vai ir vērts iesaistīties. Nav brīnums, ka miermīlīgās sievietes-Svarus mīl praktiski visi.

Skorpions-tīģeriene

Tīģeriene – bīstama un noslēpumaina kaķu saimes pārstāve. Tīģeri ļoti bieži uzbrūk cilvēkiem, pietam tādas rīcības iemesli līdz šim nav noskaidroti. Apmēram tikpat noslēpumaina ir sievietes-Skorpiona uzvedība, kad kārtējo medību laikā viņas iegūst kāda sirdi. Protams, viņām var par to pajautāt, bet atbilde tikai izraisīs jaunus jautājumus. Jo viņas uzskata, ka tas nav nekas īpašs. Un tā arī turpinās, kamēr netrāpīsies kāda neparasta sirds.

Strēlnieks-zobenvalis

Šis skaistais zīdītājdzīvnieks ir „valis-slepkava”. Tā darbības vienmēr ir precīzas, bet medību plāns ir ģeniāls un pilnīgs. Tie ir ļoti gudri, burtiski īsti stratēģi un taktiķi. Bet galvenais šo dzīvnieku noslēpums – tās ir attiecības ar cilvēku, kuram tie nekad neuzbrūk. Uzbrukt var tikai tādā gadījumā, ja tos noķer un iesloga cietumā, t.i. delfinārijā. Lūk, tad tas patiešām var atriebties. Brīvībā zobenvalis ar prieku biedrojas ar cilvēkiem. Visas cilvēces vēstures laikā nav bijis neviena gadījuma, kad zobenvalis savvaļas apstākļos uzbruktu cilvēkam. Nav šaubu, ka zobenvaļi ir augstsirdīgi, tāpat kā sievietes-Strēlnieki. Viņas arī nekad neuzbruks vājākam par sevi.

Ūdensvīrs-sesks

Sesks – ļoti mīlīgs dzīvnieks, kurš var sekundes daļā sacelt neticamu jezgu. Tāda pati arī ir jaunkundze-Ūdensvīrs. Nebrīnieties, ka uz pilnīga miera fona viņa pēkšņi uzsprāgs kā kabatas atombumba. Par cik abu galvenās īpašības – pēkšņums un ātrums, necentieties uzminēt vai apturēt savas izredzētās uzbrukumu. Viņa vienmēr rīkos sava upura medības ļoti ātri un gandrīz vienmēr ar panākumiem. Labāk izlikties, ka nekas nav noticis. Attiecībās ar Ūdensvīru šī taktika būs noderīgāka. Un arī drošāka jums.

avots: lapti.info

Pievienot komentāru