Kura sieviešu ķermeņa daļa Zodiaka zīmju vīriešiem patīk sievietēs: krūtis, dibens vai viduklis

Zodiaka zīmju ietekmē vīrieši jūsmo par dažādām sieviešu ķermeņa daļām. Un, ja vieni jūk prātā no kuplām krūtīm, tad citi tās var pat nepamanīt, zaudējot galvu, piemēram, no auss ļipiņas. Kā sadalījušas vīriešu kaislības pret dažādām sieviešu ķermeņa daļām, skatoties pēc Zodiaka zīmēm? 

Auni

Vīriešiem-Auniem patīk “klasika” sievietes ķermenī – seksapīlas formas. Apetītelīga figūra Aunam signalizē, ka viņa priekšā ir nobriedusi “mātīte”, kurai piemīt spēcīgs temperaments un kaisles uguns, ko arī viņš nes sevī. Iespējams, ka tas tā arī nebūs, bet Auns lidos pie viņas kā naktstauriņš uz gaismu. Tomēr ne viss ir tik viennozīmīgi. Ja viņam iepatikušās sievietes acīs vīrietis-Auns neieraudzīs “sekss”, tad nekādas formas nespēs viņu savaldzināt.

Vērši

Vīrieši-Vērši burtiski zaudē skaidro saprātu no koptām sieviešu rokām. Bet, ņemot vērā to, ka visi Vērši ir praktiski un piezemēti cilvēki, diez vai viņi jūsmos par garu, pieaudzētu manikīru ar sarežģītu dizainu vai arī par gredzeniem izrotātiem pirkstiem. Vērši uz visu skatās no praktiskās puses, un skaistas, sievišķīgas rokas viņiem vispirms asociējas ar patīkamu masāžu vai arī ar kustību veiklību sieviešu mājasdarbu veikšanas laikā.

Dvīņi

Vīriešus-Dvīņus sievietes ķermenī piesaista nevis kaut kādas tā daļas, bet gan veiksmīga tā pasniegšana: kopts ķermenis, ar gaumi izvēlēts apģērbs. Šīs zīmes vīrieši nevarēs pretoties arī kaut kādai īpašai atzīmei uz sievietes ķermeņa. Piemēram: neparastas formas dzimumzīme vai maigs tetovējums, kas atrodas vietā, ko svešas acis neredz. Tāpat vīrieti-Dvīni var ieinteresēt ar īpašu smaržu vai liktenīgu skatienu. Bet galvenais ir dabiskums. Galvenais – būt patiesai, un nevis izlikties.

Vēži

Vīrieši-Vēži var doties uz pasaules malu pēc sievietes ar skaistiem, gariem matiem. Šai zīmei ar tradicionālākajiem uzskatiem par ģimeni, un vīrieša un sievietes lomu ģimenē, ir ļoti svarīgi, lai sieviete būtu sieviete – gan rakstura, gan ārējā izskata ziņā. Galvenā sievišķības pazīme vīriešiem-Vēžiem ir tieši mati. Sievietēm ar greznu frizūru, kur mati gluži kā ūdenskritums krīt pār muguru vai arī ar biezu bizi, iespēja iekarot Vēžu sirdi ir daudz lielāka.

Lauvas

Pēc vīriešu-Lauvas domām, sievietei visām ķermeņa daļām jābūt skaistām, lai viņa izskatītos, kā karaliene – vienā pārī ar pašu Lauvu. Tāpēc ir grūti izdalīt kādu vienu ķermeņa daļu. Tas ir skaistuma komplekss. Lauvam nav pārāk svarīgi, vai sievietei ir lielas krūtis, vai mazas, garas kājas, vai īsas, ir viduklis vai nav. Galvenais, lai sirdsdāma spētu pasvītrot savas vērtības un noslēpt trūkumus. Un tas viņai jāizdara tik meistarīgi, ka pat Lauvam nerodas aizdomas, ka viņa mīļotajai sievietei ir neglītas ķermeņa daļas.

Jaunavas

Visvairāk vīriešus-Jaunavas sievietēs uzbudina prāts. Viņi ir pārliecināti, ka, ja sievietei strādā smadzenes, tad viņa varēs tā nodemonstrēt savu ķermeni, ka neiemīlēties nebūs iespējams. Bet vīriešiem-Jaunavām ir arī seksīgākā sievietes ķermeņa daļa. Un tās ir … rokas. Jaunavas tās uzskata par vismaigāko, trauslāko un erotiskāko vietu. Ja randiņa laikā vīrietis pieskaries roka, tad var uzskatīt, ka viņš ir sagūstīts.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru