Kura sieviešu ķermeņa daļa Zodiaka zīmju vīriešiem patīk sievietēs: krūtis, dibens vai viduklis

Svari

Vīrieši-Svari ir lieli estēti. Viņi vairāk par citām zīmēm ir atkarīgi no ķermeņa fiziskā skaistuma. Protams, mēdz būt tā, ka Svari iemīlas neglītās sievietēs, bet tāda gadījumā sieviete ir elegantuma un gaumes etalons. Viņa ir izsmalcināta dizainere, mak saskaņot stilus apģērbā, viegli orientējas patiesi dārgās lietās, un spēj radīt skaistumu uz ķermeņa pati savām rokām. Starp citu, par rokām. Gari, smalki pirksti – ir estētiskās baudas virsotne daudziem Svariem.

Skorpioni

Vīrieši-Skorpioni ir īsti gardēži un patiesa sieviešu skaistuma zinātāji, tāpēc no Skorpioniem nevajag gaidīt, ka viņi iemīlēs sievieti iar skaistām acīm vai sirdi. Šī zīme ir visseksīgākā, un to uzbudina spilgti izteiktas sievišķās formas – gurni, viduklis, krūtis. Bet visvairāk vīrieši-Skorpioni ir atkarīgi no sieviešu krūtīm, skaista dekoltē un kakla izliekuma. Tāda skaistuma dēļ viņi ir pat gatavi apprecēties bez “priekšspēles”.

Strēlnieki

Vīrieši-Strēlnieki atšķiras ar aktivitāti un sportiskām izklaidēm. Bieži vien arī sievieti viņi izvēlas no savas vides, kas ir pilna ar ekstrēmo un avantūrisko. Tāpēc ap Strēlnieku reti var ieraudzīt kuplumus. Šīs zīmes vīrieši dod priekšroku atlētiskas uzbūves sievietēm, ar kurām var gan uz kalniem, gan jūrā, gan gaisā. Lai arī sievietes formas var būt puiciskas, galvenais, ka viņas ķermenis ir izturīgs un sportisks, kājas – garas, bet gars – spēcīgs.

Mežāži

Mērot ceļu uz vīriešu-Mežāžu sirdi var tikai skaistas kājas, kas aug no ne mazāk skaistiem gurniem. Bet Mežāžu gadījumā tas nenozīmē, ka svārkiem jābūt īsiem, bet šķēlumam – garākam. Vīrieši-Mežāži ir pietiekoši mērķtiecīgi un greizsirdīgi. Viņi vēlas paši priecāties par savas sievietes skaistumu. Un to dara katrā izdevīgā gadījumā. Tāpēc sievietes kājām vienmēr jābūt koptām no pirkstu galiņiem līdz…gudrības zobam.

Ūdensvīri

Vīriešus-Ūdensvīrus trakus padarīt var tikai tievs viduklis. Bet, ja tam klāt nāks kuplas krūtis un “forši” gurni – viņu pa visam viegli un pēc brīvas gribas var ņemt seksa verdzībā. Sievietes figūŗa ar formu “smilšu pulkstenis” – tā ir viena no galvenajām šīs zīmes vīriešu galvenajām vājībām. Tomēr ir vēl viens noslēpums sievietes ķermenī – akurāta auss forma un maiga ļipiņa. Tās dēļ vīrietis-Ūdensvīrs var pat pārdot dzimteni.

Zivis

Vīrieši-Zivis ir pilnīgā sajūsmā no gurnu iekšējās daļas…nu un no visa, kas ar to saistīts. Ādas maigums šajās ķermeņa daļās viņiem ir augstākā dievišķuma pakāpe. Ne mazāk iemīļots Zivīm ir arī sieviešu dibens. Tvirts iespaidīga izmēra dibens ir tas, ko vīrieši-Zivis sauc par mīlestību ģenētiskā līmenī. Un to nevar apstrīdēt! Jo platāki sievietei gurni, jo vairāk un vieglāk viņa var piedzemdēt bērnus. Kaut gan mīlestība pret bērniem vīriešiem-Zivīm nav tik liela, kā pret bērnu “radīšanas” procesu.

avots: strana-sovetov.com

Pievienot komentāru