Katras zodiaka zīmes laimes talismans 2024. gadam

Daži cilvēki uzskata, ka daži dārgakmeņi var pasargāt no negācijām, piesaistīt laimi un aizmirst par neveiksmēm. Ezotēriķi iesaka 2024. gadā izvēlēties rotaslietas, ņemot vērā savu Zodiaka zīmi.

Uzzini, kādi akmeņi nesīs laimi katrai zodiaka zīmei.

Auns – sarkanais korallis

Ugunīgajam Aunam derēs tieši koraļļi, jo tie ļaus pasargāt sevi no negatīvisma un Marsa sliktās ietekmes. Turklāt rotaslietas ar šiem akmeņiem palīdzēs uzlabot koncentrēšanās spējas un dziedinās tos, kuri cieš no sāpēm.

Vērsis – smaragds

Nepārspējami zaļi smaragdi pastiprinās Merkura ietekmi uz Vērsi. Pateicoties tam, cilvēki, kas dzimuši zem Zodiaka otrās zīmes, varēs stiprināt savu gudrību, kā arī gūt panākumus karjerā. Smaragds palīdzēs kļūt bagātam, mazināt stresu un uzlabot savu izskatu.

Dvīņi – dimants

Rotaslietas ar šiem dārgakmeņiem palīdzēs Dvīņiem aizmirst par nelaimēm. Dimanti sniegs šīs zīmes pārstāvjiem iespēju īstenot savus sapņus un iegrožot dusmas.

Vēzis – dzeltens safīrs

Rotaslietas ar šādiem akmeņiem palīdzēs Vēžiem uzlabot karjeru, īstenot lielus sapņus un pasargāt sevi no kaitēm. Dzeltenais safīrs var pastiprināt Jupitera enerģiju un uzlabot šīs zīmes pārstāvju fizisko stāvokli.

Lasi vēl: Slavenā japāņu siera kūka

Lauva – rubīns

Rubīns piešķirs Lauvām spēcīgu enerģiju, pateicoties kurai viņu dzīve būs pozitīvi piepildīta. Pateicoties tiem, viņi spēs attīrīt savas domas un pieņemt tikai pareizos lēmumus. Tāpat rubīns palīdzēs celt viņu pašapziņu.

Jaunavas – rozā kvarcs

Tieši rozā kvarcs palīdzēs Jaunavas vīriešiem sevi kontrolēt un saglabāt mieru. Tam piemīt arī spēja piesaistīt mīlestību un romantiku. Pateicoties rozā kvarcam, Jaunavas varēs uzlabot savas attiecības un atrast laimi.

Turpinājumu lasiet nākamjā lapā!

Leave a Comment