2024. gada februāra pirmās nedēļas noslēpumainā enerģija: kas mūs gaida Uguns pērtiķa un Akmens suņa dienās?

 

Nedēļa no 2024. gada 29. janvāra līdz 4. februārim sola aizraujošus piedzīvojumus un negaidītus pavērsienus, liecina ekspertes Margaritas Bogatovas prognoze, kas balstīta uz seno “Batsu” sistēmu – astoņiem likteņa hieroglifiem.

Šī nedēļa būs īpaši nozīmīga, jo tā aptver enerģijas maiņas periodu no Zaķa gada uz Pūķa gadu.

Eksperta padoms paredz būt aktīviem nedēļas sākumā, pievēršot uzmanību finanšu jautājumiem, jo turpmākajās dienās var iestāties finanšu darījumiem ne īpaši piemērots periods. Pirmdiena, otrdiena un trešdiena būs labvēlīgas kāzu plānošanai, pārcelšanās, ceļošanas un jaunu projektu uzsākšanai.

Kāda būs nedēļa no 29. līdz 4. februārim

29. janvāris, sākot ar Ūdens pūķa dienu, solās būt lielisks laiks daudziem centieniem. Šīs dienas struktūra vēsta par harmoniskām enerģijām, kas atbalsta kāzas, pārcelšanos un jaunu projektu uzsākšanu. Padoms ir koncentrēties uz svarīgāko, būt neatlaidīgam un izmantot savu dzīves pieredzi.

30. janvāris Ūdens čūskas dienas ietekmē būs labvēlīgs dažādām lietām. Šīs dienas enerģija ir labvēlīga ceļošanai, līgumu parakstīšanai un jaunu projektu uzsākšanai. Padoms – atklāj apslēpto, drosmīgi pārvarē šķēršļus un palīdzi tiem, kas atrodas zem tevis.

Šī nedēļa solās būt radošu aktivitāšu laiks, kurā gudrība un neatlaidība būs galvenās īpašības, lai gūtu veiksmīgus rezultātus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru