2024. gada februāra pirmās nedēļas noslēpumainā enerģija: kas mūs gaida Uguns pērtiķa un Akmens suņa dienās?

Trešdien, 2024. gada 31. janvārī, mūsu dzīvē ienāks Koka Zirga enerģija. Šī labvēlīgā diena sniedz iespēju parūpēties par otrā līmeņa svarīgām lietām. Tā ir ideāli piemērota sarunām, mācību uzsākšanai, plānošanai, remontdarbiem, dokumentu parakstīšanai un paaugstinājumu pieprasīšanai. Ir svarīgi būt uzmanīgiem, lai izvairītos no kļūdām tekstos un līgumu lasījumos. Lielākā daļa uzsākto pasākumu vainagosies ar labvēlīgu noslēgumu. Padoms šai dienai: ja jūsu vēlme ir pieticīga un saprātīga, tā noteikti piepildīsies.

Ceturtdiena, 2024. gada 1. februāris, nesīs sev līdzi Meža kazas enerģiju. Šī ir mērena diena, kas, lai gan nesaņem pilnu mēneša enerģiju atbalstu, tomēr ir lieliska mācībām, eksāmeniem, prezentācijām un dokumentu kārtošanai. Padoms: palieciet pie zemes, noskaidrojiet savus priekšstatus par to, kas ir pareizi un nepareizi. Saziņa un darbs kopējā labuma labā būs panākumu atslēga.

Piektdiena, 2024. gada 2. februāris, ir noteikta par Uguns pērtiķa dienu. Šī skaistā diena ir piemērota vairumam lietu, izņemot tās, kas saistītas ar finansēm. Ieteicams šajā dienā turēt maku malā, lai izvairītos no iespējamiem finansiāliem zaudējumiem. Ieguldījumi un finanšu darījumi var radīt izmaksas un zaudējumus. Tomēr visā, kas nav saistīts ar naudu, šī diena spēs patīkami pārsteigt. Padoms: risiniet problēmas, mijiedarbojieties ar citiem, rīkojieties ātri, piedodiet un baudiet jaunu brīvību.

Sestdien, 2024. gada 3. februārī, iezīmējas Ugunīgā gaiļa diena, Truša gada pēdējās divdesmit četras stundas. Šīs dienas enerģijas ir zemas vibrācijas, tāpēc tā vietā, lai sāktu kaut ko jaunu, ir lietderīgāk pavadīt laiku, izvērtējot aizvadīto gadu. Šis ir laiks pašrefleksijai, atvadīties no novecojušām attieksmēm un lietām un atbrīvoties no tā, kas vairs nekalpo jūsu labklājībai. Smaidiet enerģijām, no kurām jūs atvadāties, un izsakiet pateicību par visiem brīžiem – gan priecīgiem, gan grūtiem. Ir svarīgi sveikt nākamās enerģijas, jauno spēku un sagatavoties nākamajiem laimīgajiem mirkļiem.

Padoms šai dienai: rīkojieties caur sievieti un sievišķo jin enerģiju. Saskarsme caur sievišķo enerģiju palīdzēs radīt harmoniju apkārtējā pasaulē.

Svētdiena, 2024. gada 4. februāris, mūs sagaida ar Akmeņu suņa dienu, pirmo Pūķa gada divdesmit ceturto stundu. Šī diena, lai gan bez bagātībām, ir labvēlīgs laiks gaišām domām, plānošanai un mērķu izvirzīšanai pūķa gadam. Svarīgi atlikt svarīgas naudas lietas un tā vietā izbaudīt mirkli, veltot laiku atpūtai.

Padoms: pārmērību samazināšana un pazemība rada iekšēju cieņas sajūtu. Pateicoties pazemībai, jūs varat sasniegt vēlamos mērķus. Iegremdēšanās miera un pateicības stāvoklī palīdzēs jums veiksmīgi stāties pretī jaunam posmam un rast iekšējo harmoniju.

Leave a Comment