Kad jūs uzzināsiet, kāda ir atšķirība starp šīm sievietēm, jūs darīsiet to pašu!

Skaists izskats sievietei nozīmē daudz. Diemžēl ne katra dāma var iztērēt visu savu algu luksusa zīmola apaviem un kleitām. Taču, ticiet man, jūs varat izveidot dārgu un respektablu tēlu, pat ja jūsu makā nav daudz naudas.

Atklāsim jums dažus noslēpumus, kurus ievērojot, jūs izskatīsieties miljons dolāru vērtas!

Kā izskatīties dārgi!

Iegādājieties klasiska piegriezuma virsdrēbes. Aizmirstiet par krāsainiem mēteļiem un pufīgām jakām – tās ir ļoti grūti kombinējamas. Smilšu krāsas trencis, kamieļa vilnas mētelis, neitrālas krāsas un taisns piegriezums – tas ir kaut kas tāds, kas neiziet no modes, un tas nozīmē, ka jūs to varat valkāt ne vienu vien sezonu.

Ticiet man, ir daudz izdevīgāk iegādāties kvalitatīvu mēteli, nekā katru reizi tērēties, lai iegādātos lētu jaku.

Aizmirstiet par dziļām izgriezumiem. Īpaši, ja jums nav 20 gadu! Tas ir ne tikai šausmīgi lēti, bet arī liek izskatīties pēc sarkano lukturu ielas iemītnieces.

Stilīgākais veids, kā valkāt žaketi vai mēteli, ir to nenēsāt. Vienkārši uzvelciet apģērba gabalu pāri pleciem. Šādā veidā uzreiz izskatīsieties cēlāk.

Lielgabarīta kaklarota ar krāsainiem kristāliem un pērlītēm tikai padara izskatu lētāku, bet, ja patiešām vēlaties izcelt kaklu, izvēlieties šalli. Un, ja to papildināsiet ar saulesbrillēm, izskatīsieties kā francūziete.

Kurpes uz platformas apgrūtina siluetu un ne vienmēr izskatās organiski. Lai pārliecinātos, ka nekļūdīsieties, izvēloties apavus, dodiet priekšroku papēžiem. Klasisks, rievots vai biezs papēdis – šādi apavi vienmēr izskatīsies vairāk nekā eleganti.

Esiet uzmanīgi ar rotātiem apaviem – pārliecinieties, ka viss tēls ir atturīgs. Un aizmirstiet par spīdumiem!

Izvēlieties garumu zem ceļa. Mēs nesakām, ka jums vajadzētu atbrīvoties no visiem mini svārkiem savā garderobē. Taču kleita vai svārki līdz ceļa līmenim vai drusku zem tā vienmēr izskatās elegantāk un pat aristokrātiskāk. Turklāt šis garums labi izceļ siluetu.

Lasi vēl: Pēc pastaigas vienmēr lieku apavos ziepes: triks, kuru man iemācīja vectēvs

Tērpieties gaišās krāsās. Turklāt šīs krāsas ne tikai piestāv jebkurai figūrai (un, pretēji visiem aizspriedumiem, ir piemērotas pat pilnīgām sievietēm), bet arī vienmēr rada šiku izskatu. Jūs varat valkāt baltu kleitu vai uzvilkt baltu bikškostīmu, un efekts būs tikpat iespaidīgs.

Tikai pārliecinieties, ka baltie toņi dažādos garderobes priekšmetos saskan tonāli, un, protams, ka apģērbs ir tīrs un izgludināts.

 

Leave a Comment