Kā sapnī no zemapziņas iegūt atbildi uz jautājumu

Sapņi ir realitātes atspoguļojums un lielisks veids, kā iegūt atbildes uz interesantiem un aizraujošiem jautājumiem. Pateicoties sapņiem, katrs no mums varēs saņemt atbildi no zemapziņas, pasargāt sevi no nepatikšanām un jau iepriekš zināt, kurš ceļš vedīs uz laimi.

Sapņi palīdz pieņemt pareizos lēmumus, kliedē bailes un šaubas, piepilda sevi ar spēku un mosties ar pārliecību, ka viss izdosies.

Sapnī jūs varat saņemt atbildi uz jebkuru jautājumu, atrast izeju no sarežģītas situācijas, kā arī sazināties ar savu sargeņģeli, kurš arī palīdzēs jums pieņemt pareizo lēmumu.

Bioenerģijas eksperti piedāvā iepazīties ar tehniku, kas padarīs miegu gaišu un atpūtu pārvērtīs par līdzekli sāpīgu problēmu risināšanai.

Kā uzdot jautājumu savai zemapziņai

Pirms uzdot jautājumus, jums jāiemācās mijiedarboties ar savu iekšējo Es, un intuitīvās spējas uzlabojošas metodes palīdzēs šajā jautājumā. Ikdienas treniņi palīdzēs sadzirdēt savu iekšējo balsi, kurā ieklausās arī ikdienā, lai pasargātu sevi no nepatikšanām.

Pēc pirmā posma viņi pirms gulētiešanas sāk uzdot pa vienam jautājumam, lai iegūtu visprecīzāko atbildi un neuzminētu, kuru variantu piedāvāja zemapziņa, ja bija vairāki jautājumi.

Arī cita veida sagatavošana palīdzēs jums noskaņoties skaidram sapnim. Lai to izdarītu, jums ir jārada ērti apstākļi guļamistabā, kā arī jāsagatavojas sapnim, kurā atbilde uz jautājumu noteikti palīdzēs jums tikt galā ar radušajām grūtībām.

Guļamistabas sagatavošana

Telpu, kurā atpūšamies, nevajadzētu pārslogot ar priekšmetiem. Fen Šui mācības palīdzēs jums izveidot ideālu guļamistabu, kurā jūs jutīsieties ērti atpūšoties un piesaistīs jūsu dzīvē nepieciešamās pārmaiņas un mīlestību.

Pirms aizmigšanas ir jāizvēdina telpa, jāizklāj mīļākie gultas piederumi un jārada komforts tieši sev. Nav nepieciešams izslēgt visas gaismas, ja jums nav ērti gulēt pilnīgā tumsā, bet jums ir jāatbrīvojas no svešiem trokšņiem.

Lasi vēl: Kāpēc tu sapņo par ievārījumu?

Guļamistabā varat arī novietot aromlampu, lai ieelpotu relaksējošus lavandas vai citu iecienītu aromātu aromātus.

Kā sagatavoties komunikācijai ar zemapziņu sapnī

Dienā, kad jāatrod atbilde uz kādu jautājumu, nevajadzētu pārslogot kuņģi ar pārtiku. Ir vērts atteikties no alkohola.

Atvieglināts un mierīgs stāvoklis tiek panākts, ejot vannā, atsakoties skatīties televizoru un ilgstoši sēžot pie datora.

Labāk sākt iegremdēties pāris stundas pirms gulētiešanas, meditēt un pilnībā atpūsties, lai ātri aizmigtu un saņemtu atbildi uz savu satraucošo jautājumu.

Guļot gultā, viņi koncentrējas uz pašu jautājumu, iztēlojoties problēmu, kas ir jāatrisina. Domas var papildināt ar vārdiem: “ Gribu atrisināt šo problēmu”, “Man jāsaņem jautājums, lai atbildētu uz šo jautājumu”, “Pēc pamošanās es zināšu, ko darīt, lai sasniegtu laimi.”

Sapņa atšifrēšana dažkārt var būt sarežģīta, taču, pievēršoties intuīcijai, ikviens var saprast, ko saka zemapziņa.

Attēlus un stāstus, kas parādās sapnī, var pierakstīt, lai vēlāk analizētu un pieņemtu pareizo lēmumu. Šajā jautājumā palīdzēs arī sapņu grāmatas. Tiek ņemtas vērā emocijas, kas valdīja sapņu laikā.

Saņemt atbildi uz savu jautājumu nav tik grūti, kā šķiet. Ir svarīgi ticēt, ka viss izdosies un strādās uz sevi, lai pastāvīgi būtu kontaktā ar savu iekšējo es, pievērstu uzmanību priekšnojautām un neignorētu emocijas, kas arī palīdzēs pasargāt sevi no nepareiziem soļiem un pamudinās uz pareizo. virziens.

Leave a Comment