Kā pareizi kopt sudraba rotaslietas. Noderīgi padomi

Sudraba rotaslietām ir nepieciešama īpaša kopšana, kā arī uzglabāšana, jo arī tās ir pakļautas ārējo faktoru ietekmei.

Par to, kā kopt sudraba rotaslietas, stāsta stiliste Elīza Gan.

Nav noslēpums, ka katra rotaslieta ir unikāla un prasa īpašu pieeju un kopšanu. Sudraba rotaslietas nav izņēmums. To perlamutra spīdums un sudraba rotaslietu elegance vienmēr ir piesaistījusi skatienus. Taču jūs vēlaties saglabāt to šarmu ilgu laiku.

Palīdzēs pareizas kopšanas un saglabāšanas metodes, šeit ir dažas no tām. Sudraba rotaslietas ir jutīgas pret gaisu un mitrumu, tāpēc uzglabājiet tās atsevišķā traukā, lai izvairītos no krāsas maiņas vai skrāpējumiem.

Netīrumu un traipu noņemšanai izmantojiet mīkstu drāniņu, piemēram, zamšādu vai mikrošķiedru. Vislabāk ir izvairīties no abrazīvu materiālu izmantošanas, lai nesabojātu rotaslietas virsmu.

Laika gaitā sudrabam var būt nepieciešama profesionāla tīrīšana. Šādā gadījumā varat izmantot īpašus produktus vai sazināties ar speciālistu, lai veiktu profesionālu juvelierizstrādājumu tīrīšanu ar ultraskaņu.

Lasi vēl: Viesi neticēs, ka tas ir iespējams: kā mājās audzēt bambusu

Izvairieties no sudraba rotaslietu saskares ar agresīvām vielām, piemēram, smaržvielām, matu laku, amonjaku vai hloru. Saskarsme ar tām var izraisīt krāsas un spīduma zudumu. Noņemiet sudraba rotaslietas pirms peldes vannā vai baseinā, jo arī hlorēts ūdens negatīvi ietekmē sudraba materiālu.

Ievērojot sudraba rotaslietu kopšanas noteikumus apstākļos, kas nepieļauj agresīvu iedarbību un skrāpējumus, sudraba rotaslietas uz ilgu laiku saglabās savu skaistumu un spīdumu. Izbaudiet nepārspējamu elegantu rotaslietu izskatu ilgu laiku.

 

 

Leave a Comment