“Tas man bija tabu!” – miljonārs Jūlijs Krūmiņš atklāj, kādai jābūt sievietei, lai kļūtu par viņa sievu

Foto – ekrānuzņēmums

Uzņēmējs, miljonārs Jūlijs Krūmiņš nesen ar vērienīgu balli atzīmēja savu 80.dzimšanas dienu. Bet raidījumā “Slavenības. Bez filtra” viņš sarunā ar Katrīni Vasiļevsku dalījies atmiņās un pārdomās, kādai jābūt sievietei, lai viņš gribētu viņu apprecēt.

Jūlijs Krūmiņš savas dzīves laikā ir bijis precējies vairākas reizes, taču visas viņa laulības ir izjukušas. Iepriekš viņš arī atklāja, ka tas noticis tāpēc, ka dažas sievas vēlējās ar viņu būt kopā tikai materiālo labumu dēļ, un nerūpējās par viņu tā, kā to nāktos darīt sievietēm – piemēram, mājās negatavoja siltu ēdienu un gribēja nemitīgi doties kaut kur prom, lai tiktos ar draudzenēm.

Sarunā ar Katrīni Krūmiņš atceras savus jaunības laikus un teic: “Man vajadzēja būt kaut kādām jūtām. Es tā nevarēju, vienkārši tā… Un es 100% zinu, ka neesmu aizvilinājis neviena drauga sievu, nevienu sekretāri… tas man bija tabu!”.

Jūlijs Krūmiņš teic, ka, protams, arī viņa dzīvē bijušas daudzas smukas meitenes – viņš atzīst, ka “mēs neviens neesam svēts”.

Foto – ekrānuzņēmums

“Vīrietis iedalās divās daļās – viens, kad tu esi skaidrā un otrs, kad tu esi ierāvis, tad tev viss ir pie vienas vietas…” – viņš prāto.

Lasi vēl: Miljonārs Jūlijs Krūmiņš nav apmierināts ar savu vērienīgo dzimšanas dienas ballīti un atklāj arī iemeslu, kas nepatika

Jautāts, kā viņš iepazinās un apprecējās ar savu pirmo sievu Natašu, Jūlijs saka: “Biju jauns un dumjš… Bet vispār es vairs nebiju nekāds jaunais čalis, man bija 28 gadi. Mani aizvilka uz dejām, un tur es iepazinos ar Natašu. Tad es gribēju no viņas bēgt, jo viņas tēvs izrādījās pol***jas priekšnieks. Bet tad pēc kāda laika, kad jau ar Natašu bijām nodraudzējušies, tēvu aizsūtīja strādāt uz Viļņu. Tā mēs sagājām kopā.”

Foto – ekrānuzņēmums

Miljonārs nenoliedz, ka iepazīstoties ar savu pirmo sievu, pirmais, kas viņu uzrunājis, bijis viņas izskats: “Viņa bija kā tāda īsta Klaudija Kardināle! Viņai bija gari mati, bizes līdz di***am. Izskats man bija ļoti svarīgs.”

Jūlijs Krūmiņš dalās pārdomās par sievietēm un ļaujas skaistām atmiņām, skaties šajā video.

Pievienot komentāru